Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Magnifica Cachaca Cristal

Magnifica Cachaca Cristal

Magnifica Cachaca Cristal

Magnifica
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 736122
FRP
6x70 cl
    • Leverantör: Barkonsult AB
    • Producent: Magnifica
    • Ursprungsland: Brasilien
    • Alkoholprocent: 40 volymprocent
    • Lev.artnr: 303100
Passar till
Den mjuka och lätta eftersmaken gör den idealisk för att blanda i cocktails.
Smakbeskrivning
Friska, fruktiga aromer med inslag av grön banan och tropiska frukter tillsammans med en lätt gräsig ton.
Beskrivning
Magnífica Cristal är en hantverkscachaça som fångar den rena smaken av färsk sockerrörsjuice. Den destilleras av handskördat sockerrör från bergen i Rio de Janeiro och lagras i rostfria ståltankar för att bevara sin naturliga och orörda karaktär. Eftersom den inte lagras på träfat har Magnífica Cristal en ren och frisk smak som framhäver sockerrörets naturliga toner. Den är en perfekt bas för cocktails, särskilt för den klassiska caipirinhan. Smaknoter: Friska, fruktiga aromer med inslag av grön banan, tropiska frukter och en lätt örtig ton. Smaken är mjuk och elegant, med en uppfriskande avslutning som gör den lika god i cocktails som serverad över is.
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.