Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paprikpulver Pimento Vera Picante

Paprikpulver Pimento Vera Picante

La Chinata
Kolonial
Art.nr. 103749
FRP
18x350 g
    • Leverantör: Salmantinos Delikatesser AB
    • Nettovikt: 6,3 kg
    • Lev.artnr: 8103
    • Koldioxidavtryck: 5.5 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Paprikapulvret Pimenton de la Vera tillverkas genom att man maler röda paprikor av sorterna Ocales (Jaranda, Jariza, Jeromin) på latin kallad Capsicum annum L. och Bola Capsicum longum L. Paprikan odlas i La Vera, Caceres i Spanien. Efter skörd torkas paprikan genom rökning där man eldar med ek. Torkningsprocessen sker långsamt vilket gör att paprikan behåller smak, arom och färg, någon som produkten blivit världskänd för och den är också ursprungsmärkt av EU. Produkten är vegetarisk och innehåller inga animalier, lämplig för veganer.
KlimatavtryckCO₂e/kg
5.5kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 5.5 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Frukt & grönsaker
Utvalt för hotell & konferens: Frukt & grönsaker
Förbrukning
Förbrukning
Varmt välkommen till kategorin: Förbrukning - se utvalt sortiment nedan.
Vinlandet Italien
Vinlandet Italien
Italien producerar mest vin i världen. Av landets cirka 2000 olika druvsorter är omkring 600 registrerade enligt deras nationella register. Men det är bara drygt 40 druvsorter som används för kommersiellt relevanta volymer och Sangiovese.