Varor (8052 st)
Rock Bar Glas Stapelbart Härdat Grön 37cl Ø83mm 120mm
Bormioli Rocco
Utrustning
Art.nr. 578363
Minsta beställning 24 st
Filter
- Säsong och högtid
- Bransch och matkultur
Italienska_köket (160)
Italien
- Temperaturzon
Utrustning (8048)Förbrukning (4)
- Material
Rostfritt (1246)Plast (907)Glas (200)Polyester (264)Stål (137)Akryl (1)Aluminium (46)Andra konstfiber (182)Bambu (1)Bomull (99)
Visa alla - Varumärke
Menigos egna varor (1543)Segers (707)Patina (253)GenWare (391)APS (249)47 Ronin (1)Activa (3)Agnelli (9)Agora (4)Agrenco (10)
Visa alla - Färg
Transparent (468)Svart (839)Vit (792)Blå (168)Grå (75)Beige (30)Brun (45)Champagne (10)Grön (155)Gul (24)
Visa alla - Leverantör
Patina AB (516)Merx Team AB (297)Segers Fabriker AB (707)Dalolindén AB (218)Barkonsult AB (170)A-l Trading AB (28)ABAgrenco (10)Abw Equipment AB (4)Adelante I Sverige AB (4)Affärs & Butiksmaskiner Förs (16)
Visa alla - Serier
Terra (145)Craft (100)Captain (15)Austin (59)Simplicity (44)35 (10)5 Stars (15)6200 (17)Acacia (6)Accessories (3)
Visa alla - Gastronormmått
GN 1/1, 325x530 mm (76)GN 1/2, 325x265 mm (60)GN 1/3, 325x176 mm (35)GN 1/6, 162x176 mm (22)GN 1/4, 162x265 mm (21)GN 1/1-150, 530x325 mm (1)GN 1/1-20, 530x325 mm (12)GN 1/1-65, 530x325 mm (3)GN 1/2-100, 325x265 mm (2)GN 1/2-20, 325x265 mm (3)
Visa alla - Storlek kläder
Onesize (36)C54 (22)C50 (27)C48 (24)C52 (20)5XL (1)C32 (2)C34 (8)C36 (8)C38 (10)
Visa alla - Fri från
EJ Bisfenol (62)EJ PVC (3)
- Hållbara val
FSC (2)
- Märkning
Livsmedelsgodkänd (4)
- Storlek skor
44 (13)43 (12)42 (13)41 (13)38 (13)35 (6)36 (9)37 (12)39 (11)40 (12)45 (8)46 (9)47 (7)48 (6)49 (2)
- Målgrupp
Herr (8)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























