Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Basic Line Vagn Peltierkylning 4st GN 1/1 + Statiskt Uppvärmningssystem 6st GN 1/1

Basic Line Vagn Peltierkylning 4st GN 1/1 + 
Statiskt Uppvärmningssystem 6st GN 1/1
Minsta beställning 1 st
    • Leverantör: Scan Box Thermo Produc AB
    • Förpackning: 1x1
    • Minsta beställning: 1 st
    • Lev.artnr: BACPS46

Läs produktblad

Beskrivning
Basic Line, BACPS46, är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. Designad med två helt separata kaviteter i staplad konfiguration. En vagn, men två separata fack. Det kalla har ett peltier kylsystem med plasts för 4st GN1/1. Det varma värms av ett statsikt värmesystem och har plats till 6st GN1/1. Enheten når arbetstemperatur på ca 40 minuter. Utrustad med en digital justerbar regulator, placerad på baksidan av enheten. Enheten är utrustad med excenterlås. Den totala kapaciteten är 10st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av kantiner, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll och ergonomiskt handtag i toppramen. Utrustad med två fasta och två svängbara universalhjul (160 mm), med lågt rullmotstånd, som ger bra manövreringsförmåga även vid full last. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De är designade med ScanBox senaste ExP-teknik (Environmental Performance) som kombinerar ökad prestanda med minskad miljöpåverkan.De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”.
Praktisk info
Vagnen finns även med kompressorkylning & fläktvärmesystem. Kapacitet 4st+6st GN1/1. Mått: 540x1384x810. El: 230V / 1 fas / 50-60Hz.

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.
Ris och nudlar
Ris och nudlar
Redefine Meat – kött utan kompromisser
Redefine Meat – kött utan kompromisser
Redefine Meats nyhet, New-Meat*, väckte stor uppmärksamhet såväl på trendiga burgarställen som på Michelinkrogar, när det lanserades. Nu finns det i Sverige!