Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Varor (13 st)
Pumpakärnor

Pumpakärnor

Kolonial
Art.nr. 901436
FRP
10x500 g
Solroskärnor EKO

Solroskärnor EKO

Kolonial
Art.nr. 901434
FRP
5x1 kg
Pumpakärnor EKO

Pumpakärnor EKO

Kolonial
Art.nr. 901435
FRP
5x1 kg
Solroskärnor

Solroskärnor

Naturens Energi
Kolonial
Art.nr. 128368
FRP
10x1 kg
Solroskärnor EKO KRAV

Solroskärnor EKO KRAV

Kung Markatta
Kolonial
Art.nr. 128480
FRP
2x2,5 kg

Pumpakärnor

Risenta
Kolonial
Art.nr. 125898
FRP
6x300 g

Pumpakärnor EKO

Tage Lindblom
Kolonial
Art.nr. 103702
FRP
2x4 kg

Solroskärnor EKO

Tage Lindblom
Kolonial
Art.nr. 103703
FRP
2x4 kg

Solroskärnor Rostade

Risenta
Kolonial
Art.nr. 105429
FRP
10x200 g

Pumpakärnor

Naturens Energi
Kolonial
Art.nr. 128024
FRP
10x1 kg

Solroskärnor EKO KRAV

Urtekram
Kolonial
Art.nr. 108644
FRP
7x500 g

Solroskärnor KRAV

Saltå Kvarn
Kolonial
Art.nr. 121626
FRP
1x2,5 kg
Pumpakärnor EKO

Pumpakärnor EKO

Tage Lindblom
Kolonial
Art.nr. 128689
FRP
8x1 kg
Filter
    • Varumärke
    • Leverantör
    • Hållbara val
    • Växtbaserat
    Senaste nytt
    ”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
    ”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
    Årets Stellakock heter Elvira Lindqvist och är kökschef på Fotografiska i Stockholm. För Menigo berättar hon om sin passion för hållbarhet och varför det behövs ett särskilt pris för kvinnliga kockar.
    Gör ett större intryck
    Gör ett större intryck
    Vårens alla tillställningar som påsk, bröllop och sommaravslutningar finns ett gemensamt tema i mat, dryck och dukning. Vägen till en elegant borddukning behöver inte vara så svår. I alla fall inte om den kvalitetsmedvetna tar hjälpa av Dunis sortiment.
    Ta Fram Det Bästa Proudly presents…
    Ta Fram Det Bästa Proudly presents…
    Sommaren och grillsäsongen är här. Arvid Nordquist vill inspirera med några goda tillbehör för sommarens alla mattillfällen. Vad sägs om buffalodressing, guacamole och en honungsglaze med ingefära, och sist men inte minst en härlig tvist på en Michelada?