×
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Menigo
Utforska sortiment
Inspireras
Bli kund
Logga in
Förbrukning
Take away kök & bar
Bageri
Bakformar
Bakformar
Varor (11 st)
Gallerivy
Listvy
Gallerivy
Populärast
Jämförelsepris
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Publiceringsdatum
Klimatavtryck
: lågt till högt
Ny!
Populärast
Muffinsform Stor Fettbeständigt papper Vit 60mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 605635
FRP
12x24 st
Köp (Logga in)
Bakformar Vit 90mm
Aristo
Förbrukning
Art.nr. 609074
FRP
1x1000
Köp (Logga in)
Bakform Fettbeständigt papper 50x25mm vit
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 169009
FRP
18x240 st
Köp (Logga in)
Bullform Stor Fettbeständigt papper Vit 60mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 605237
FRP
16x120 st
Köp (Logga in)
Knäckform Fettbeständigt papper Vit 18mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 605638
FRP
16x240 st
Köp (Logga in)
Bakform Röd 50mm
Aristo
Förbrukning
Art.nr. 714620
FRP
11x500 st
Köp (Logga in)
Bakform ischokladform aluminium 22x15mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 182222
FRP
16x40 st
Köp (Logga in)
Bakformar aluminium 45x25mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 169010
FRP
20x30 st
Köp (Logga in)
Muffinsform Flower Rosa/Grön/Blå 70mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 607366
FRP
16x36 st
Köp (Logga in)
Muffinsform Amerikansk Vit 63x36mm
Aristo
Förbrukning
Art.nr. 601651
FRP
3x300 st
Köp (Logga in)
Bakform paj aluminium 230mm
Toppits
Förbrukning
Art.nr. 603938
FRP
22x4 st
Köp (Logga in)
Filter
Material
Papper
(9)
Aluminium
(2)
Varumärke
Toppits
(8)
Aristo
(3)
Färg
Vit
(6)
Röd
(1)
Multi
(1)
Leverantör
Melitta Nordic AB
(8)
Aristo Kartongfabrik AB
(3)
Märkning
Livsmedelsgodkänd
(3)
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Utvalt för hotell & konferens: Öl, vin & sprit
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.