Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Färskvaruhallen

Din specialist inom färskvaror med de bästa råvarorna till din meny, utifrån smak och säsong.

Menigo Färskvaruhallen är speciellt utformad för att förse din verksamhet med allt ni behöver när ni behöver det. Här hittar du alla färskvaror under ett och samma tak. Färskvaruhallarna är strategiskt placerade över landet för att kunna leverera varor på ett snabbt och effektivt sätt. Inköpare och säljare kan alltid ge dig aktuell lager- och leveransstatus samt ta in begäran på varor som inte finns i lager.

Menigo är stolt samarbetspartner till Bocuse d’Or och Årets Kock. I Färskvaruhallens provkök tränar kockarinför sina tävlingar och här finns det även möjlighet för dig som kund att utveckla och provlaga dina menyer tillsammans med oss. För oss är det viktigt att driva svensk gastronomi framåt, lyfta svenska råvaror i säsong och öka kännedomen om dess producenter.

Färskvaruhallen - Din specialist inom färskvaror

I Menigos färskvaruhallar hittar du ett brett utbud av säsongens frukt och grönt, kött från när
och fjärran och charkprodukter i olika prisklasser. Våra duktiga inköpare ser till att du alltid kan vara säker på att hitta det du behöver till din verksamhet. Både från lokala producenter och från övriga världen.
Vi erbjuder dessutom ett stort urval av ekologiska produkter. Färskvaruhallarnas sortiment innefattar varugrupper som: Färskvaror av kött, fågel, vilt, fisk & skaldjur, grönsaker och frukt.

Tillsammans bildar vi ett team, med dina färskvaror i fokus

Med Färskvaruhallen har inköpare, säljare, produktspecialist, köksmästare och packare ett tätt samarbete.

Våra produktspecialister hjälper gärna till att hitta de bästa råvarorna till din meny, utifrån smak och säsong. Förutom din personliga säljare, finns det ytterligare resurser tillgängliga när du behöver. Våra egna köksmästare arbetar med menyutveckling och inspiration. Via våra digitala kanaler, tidningar och personliga möten vägleder de dig till en bättre köksekonomi.

Följ oss!

På Instagram lägger vi ut nyinkomna säsongsråvaror, inspirerande reportage, spännande event och annat kul på gång. Du hittar mer om vår verksamhet under sparade händelser.
@menigofoodservice

Färskvaruhallen Väst

Färskvaruhallen i Göteborg är vår lokala specialist inom kött, chark, delikatesser och frukt och grönt. Spetsen i vårt sortiment. Vi vill skapa en färskvaruaffär som präglas av affärsmässighet, ett attraktivt sortiment, flexibilitet och snabbhet. Färskvaruhallen Västs erfarna inköpare arbetar kontinuerligt med att utveckla sortimentet och erbjuder råvaror i säsong och nyheter från världens alla hörn.

Våra duktiga färskvaruinnesäljare och produktspecialister är dina expertrådgivare. De arbetar med menyutveckling, inspiration samt köksekonomi och tillsammans hjälper dig att anpassa rätt råvaror till din verksamhet.

I Färskvaruhallens provkök tränar kockar inför sina tävlingar och här finns det även möjlighet för dig som kund att utveckla och provlaga dina menyer tillsammans med oss. För oss är det viktigt att driva svensk gastronomi framåt, lyfta svenska råvaror i säsong och öka kännedomen om dess producenter.

Färskvaruhallen Syd

Färskvaruhallen i Malmö erbjuder restaurangkunder hög kvalitativa råvaror samt service via sin kunniga personal som kan säsongernas skiftningar med fokus på svenskt och närproducerat. Allt från vårens första späda ramlöksskott och Österlensparris till sommarens alla primörer, utegris, viltfågel, hängmörat kött, höstens nyplockade svamp och mycket mycket mer. Vi jobbar ständigt nära både odlare, lantbrukare och kunder för att ta fram de bästa råvaror som finns.

I Färskvaruhallens Syds provkök tränar kockar inför sina tävlingar och här finns det även möjlighet för dig som kund att utveckla och provlaga dina menyer tillsammans med oss. För oss är det viktigt att driva svensk gastronomi framåt, lyfta svenska råvaror i säsong och öka kännedomen om dess producenter.

Färskvaruhallen Norr

Färskvaruhallen i Sundsvall är vårt lokala specialistnav inom kött, chark, delikatesser och frukt och grönt. Spetsen i vårt sortiment. Vi vill skapa en Färskvaruaffär som präglas av affärsmässighet, ett attraktivt sortiment, flexibilitet och snabbhet. Från Sundsvall erbjuder Färskvaruhallen Norr råvaror i säsong, nyheter, menyskrivningar, och är ditt och din verksamhets bollplank.

Färskvaruhallen Stockholm:

Färskvaruhallen i Stockholm är vårt specialistnav inom kött, fisk samt frukt och grönt. Vi vill skapa en Färskvaruaffär som präglas av affärsmässighet, ett attraktivt sortiment, flexibilitet och snabbhet. 

Alla färskvaror under ett tak!
Ett färskvarucenter optimerad för din matverksamhet och en samlingspunkt för oss och våra kunder. I Stockholm hittar du fisk, kött, grönt och delikatesser under samma tak, genom våra dotterbolag Ekofisk, Service styckarna och Andys frukt.

I Färskvaruhallens provkök tränar kockar inför sina tävlingar och här finns det även möjlighet för dig som kund att utveckla och provlaga dina menyer tillsammans med oss. För oss är det viktigt att driva svensk gastronomi framåt, lyfta svenska råvaror i säsong och öka kännedomen om dess producenter.

Servicestyckarna

Servicestyckarna är vår snabbfotade köttspecialist i Färskvaruhallen varifrån vi erbjuder ett brett sortiment och en av få leverantörer i branschen utrustade med en 15 kvm hängmörningskyl. Short-ribs styckade till 5 cm eller din önskade färsblandning till burgarna. Det är t ex vad Servicestyckarna kan göra när du vill ha kött från oss. Sedan 2007 har vi tillsammans levererat kött styckat efter kundens önskemål och med kort varsel.

EKO fågel, fisk och mittemellan

Först med att ISO-Certifiera sig och att ta bort Ålen ur sitt sortiment och är konsekvent med att undvika vissa arter för miljön och beståndets skull. Sedan 1999 har vår fiskgrossist EKO-fisk gjort skäl för sitt namn där merparten av personalen varit med sedan starten. Med en tät kontakt till kunden är de tex gärna med när menyn skapas så att man tillsammans kan komma fram till vad som är bra fisk. En av flera anledningar till att tituleras Kunglig Hovleverantör.

Andys Frukt

Startat 1985 med att erbjuda lördagsleveranser som sedan utvecklades till ordermottagning hela året, söndagsleveranser till leveranser flera gånger om dagen. Så låter historien om företaget som utvecklats från ett enmansföretag till att idag vara en av Stockholms främsta frukt- och gröntleverantörer. Andys frukt är service ut i fingerspetsarna och vår specialistleverantör av frukt, grönt och inte minst italienska delikatesser.

Din färskvaruhall

Våra färskvaruhallar sträcker sig från Malmö i syd till Sundsvall i norr och via spridningspunkter kan vi snabbt nå ut till hela landet.

Kontakta din lokala färskvaruhall för öppettider eller följ oss på Instagram för inspiration:

Malmö
Lagervägen 4
232 24 Arlöv
farskvaruhallen_sydorder@menigo.se
040-28 6020

Göteborg
Gamla Kronvägen 90
433 84 Partille
goteborg.fogorder@menigo.se
031-336 2050

Sundsvall 
Timmervägen 4
851 23 Sundsvall
054-67 02 00

Stockholm
Partihandlarvägen 50
120 05 Årsta
stockholm.farskvaruhallen@menigo.se
08-722 1420

Servicestyckarna
Partihandlarvägen 50
120 05 Årsta
stockholm.farskvaruhallen@menigo.se
08-722 14 20

Eko Fisk, Fågel & Mittemellan AB
Partihandlarvägen 50
120 05 Årsta
08-556 131 80
order@ekofisk.com
www.ekofisk.se

Andys Frukt Clafra AB
Partihandlarvägen 50
120 05 Årsta
08-19 63 07
info@andysfrukt.se
www.andysfrukt.se