Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FAQ – Vanliga frågor och svar om Färskvaruhallen Menigo

26 juni 2024
Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får kring Färskvaruhallen Menigos erbjudande och vårt sortiment av färskvaror till restaurang, storkök, hotell, bar och café.

Vad är Färskvaruhallen Menigo?

Färskvaror är en central del i Menigos erbjudande för dig som jobbar professionellt med mat och dryck. För att ta en tydligare position på marknaden lanserade Menigo varumärket Färskvaruhallen Menigo under hösten 2023. Ett varumärke som står för ett brett sortiment, djup kunskap, högre servicenivå och kortare ledtider i stora delar av landet. 

Vem kan handla från Färskvaruhallen Menigo?

Färskvaruhallen Menigo vänder sig till dig som jobbar professionellt med mat och dryck på restaurang, hotell och storkök såväl som bar och café.

Vad kan jag handla hos Färskvaruhallen Menigo?

Vi erbjuder ett brett, spetsat utbud av kött och chark, frukt och grönt, fisk och skaldjur och delikatesser. Allt noga utvalt från lokala såväl som globala leverantörer som liksom vi, brinner för högkvalitativa råvaror och det kreativa mathantverket.

Har Färskvaruhallen Menigo en e-handel?

Ja. Ett flertal av våra produkter kan du handla direkt i vår e-handel på menigo.se. Hittar du inte varan du söker kan våra specialister hjälpa dig vidare. Kontakta oss

Vad kännetecknar Färskvaruhallen Menigos sortiment?

Vårt sortiment är till stor del säsongsbetonat och i ständig rörelse. I vårt utbud ska du alltid kunna hitta färskvaror i olika prisnivåer, men med en genomgående hög kvalitet. Vi har även premiumprodukter inom alla kategorier.

Erbjuder Färskvaruhallen Menigo förädling av råvaror?

Självklart! I vår egen produktionsenhet i Årsta, Stockholm, sker förädling av såväl kött som frukt och grönt. Vi hängmörar, styckar, maler, skalar, skivar, tärnar och pressar. Allt utifrån dina behov.

Vilka leverantörer samarbetar ni med?

Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg. Utifrån kvalitet, pris och tillförlitlighet. Vi behöver stabila samarbetspartners som levererar och lever upp till våra hållbarhetskrav. Det gäller oavsett om det är en småskalig, stor, lokal eller global aktör.

Varför ska jag handla hos Färskvaruhallen Menigo?

Som kund hos oss får du inte bara tillgång till ett brett och spetsat sortiment av färskvaror. Du möter även specialister som delar din passion och kärlek för råvarorna och det kreativa mathantverket. Eldsjälar som finns vid din sida och kan ge rådgivning, tips och inspiration närhelst du behöver.
Du har dessutom alltid möjlighet att handla från Menigos övriga sortiment. Med allt från kolonialvaror, fryst, dryck och alkohol till restaurangutrustning. En service som få grossister erbjuder idag. Du får alla dina produkter i en samlad leverans, med en orderbekräftelse och en faktura.

Levererar ni över hela Sverige?

Ja vi har leveranser från Ystad i syd till Karesuando i norr. Beroende på hur långt ifrån våra lager din verksamhet är belägen kan leveranstiden variera något men, generellt beställning dag 1 för leverans dag 2.

Hur fungerar era leveranser?

Vi erbjuder leverans upp till 6 dagar i veckan, med möjlighet att beställa fram till kl. 01.00 för leverans nästkommande dag*. För storstäder finns dessutom möjlighet att komplettera sin beställning under samma dag.
*lokala avvikelser kan förekomma.

Hur blir jag kund hos Färskvaruhallen Menigo?

För att handla hos oss krävs det att du är kund hos Menigo. Kontakta Menigos kundtjänst, som hjälper dig vidare. Vår kundtjänst når du via mejl kundservice@menigo.se eller via telefon 010-707 73 90. Du som vill veta mer kan också ringa ditt regionala kontor. Kontaktuppgifter hittar du här Kontakta oss

Vad kan Färskvaruhallen Menigos specialister hjälpa till med?

Genom Färskvaruhallen Menigo får du en kreativ partner i köket. Våra specialister har alla lång erfarenhet från restaurangbranschen, många har till exempel kockbakgrund. De har därför stor förståelse för dig och dina utmaningar som krögare och kan bistå med rådgivning, tips och inspiration när helst du behöver. Kring råvaror, tillagning, kvalitet, köksekonomi, priser och menyplanering.

Vill du veta mer om Färskvaruhallen Menigo?

Tveka inte att höra av dig! Här hittar du alla våra kontaktuppgifter.
KONTAKTA OSS IDAG!