Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Pastasallad med kronärtskocka, pesto och hyvlad parmesan

Receptkategori: Sallader

(0 röster)
Pastasallad med kronärtskocka, pesto och hyvlad parmesan

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på påsen. Kyl ner och blanda med pesto och olivolja.
  • Rosta 10 st skockor i torr, het panna och rosta därefter pinjenötter på samma sätt.
  • Gör en 1-2-3 lag på ättika, socker och vatten, låt svalna något. Hyvla polkabetor tunt på mandolin och lägg hälften i lagen. Lägg resten i kallt vatten.
  • Arrangera allt snyggt och toppa med rikligt hyvlad parmesan.

Du behöver

1 kgPasta Casarecce*
5 hgPesto Basilika
3,3 mskOlivolja Extra Virgin PET*
2 hgParmigiano Reggiano i bit 24 mån_
50 gPinjenötter*
Kronärtskockor Alla Romana
2 hgPolkabeta
1,8 hgStrösocker
Ättika 12%
3 dlVatten*
20 gSmörgåskrasse EKO
25 gBladpersilja i Tråg
5 gOregano i Ask
Salt*
Peppar*

Energifördelning

16.8%50.4%32.8%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi778.22 kJ
Energi187.51 kcal
Fett14.44 g
varav
- mättat fett3.18 g
- enkelomättat fett5.96 g
- fleromättat fett3.22 g
Kolhydrat9.4 g
varav
- sockerarter9.14 g
- stärkelse0 g
Protein4.8 g
Salt1.06 g
Fiber0.6 g