Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Endiveskål med brysselkål

Receptkategori: Vegan
Trevligt litet tilltugg med brysselkål, granatäpple samt valnötter.

(0 röster)
Endiveskål med brysselkål

Gör så här

Hacka löken fint och stek gyllene i olja.

Dela brysselkålen och stek på låg värme och blanda sedan med löken och den hackade persiljan.

Salta och peppra.


Plocka ut kärnorna ur granatäpplet.

Rosta valnötterna i panna och hacka sedan grovt.

Arrangera röran i bladen. Strö över valnötter och pressa på citron.

Energifördelning

27.2%32.1%40.7%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi256.98 kJ
Energi61.64 kcal
Fett3.24 g
varav
- mättat fett0.31 g
- enkelomättat fett0.01 g
- fleromättat fett0.12 g
Kolhydrat4.11 g
varav
- sockerarter2.18 g
- stärkelse0 g
Protein2.74 g
Salt0 g
Fiber2.87 g