Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Öka lönsamheten i sommar

Pizza är inte bara en populär och prisvärd måltid; den är också lätt att anpassa efter olika smakpreferenser och perfekt för delning med vänner och familj, vilket gör den till ett efterfrågat val på sommarmenyn.

Upptäck hur du kan öka din restaurangs lönsamhet och samtidigt skapa unika smakupplevelser för dina gäster med våra bästa pizza-tips.

1. Satsa på bra mozzarella

Gästerna betraktar osten som den viktigaste ingrediensen på pizzan, och mozzarella är deras favorit. För restaurangägare som vill spara tid i köket och samtidigt erbjuda högkvalitativ mozzarella rekommenderas Arla® Pro Mozzarella riven.

Osten kännetecknas av en mild, god smak, fantastiska smältegenskaper och en utmärkt stretch.

2. Hållbart är smart

Att inkludera vegetariska alternativ istället för kött på menyn kan vara både hållbart och ekonomiskt. Vegetariska råvaror är ofta mer prisvärda än kött och har dessutom längre hållbarhet, vilket minskar risken för matsvinn.

Genom att välja gröna alternativ kan du spara pengar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar restaurangverksamhet.

3. Skippa tomatsåsen

För restauranger som vill skapa en unik pizzaupplevelse kan Pizza Bianca vara ett spännande alternativ. Denna vita pizza, utan tomatsås, är både omtyckt och trendig och ger gästerna en annorlunda smakupplevelse.

Genom att experimentera med olika spännande ostar, såsom Gammel Knas Creme – en mjukost med en djup smak av frisk syrlighet, krämig fyllighet och umami – kan man erbjuda en exklusivare upplevelse som är lättare att ta lite mer betalt för.

Arla-produktblock

4. Glöm inte efterrätten!

Dessertpizza är ett innovativt och lockande alternativ som kan bli en storsäljare. Genom att använda pizzabotten sombas för din dessert och kombinera den med exempelvis färskost och färsk frukt, såsom tärnad mango och passionsfrukt, riven vit choklad och strimlad mynta, kan du skapa en läcker och minnesvärd avslutning på måltiden. Låt fantasin flöda och sätt din egen prägel!