Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mat, dryck och allt för din restaurang

Med oss får du en kunnig helhetsleverantör. Vi levererar mat, dryck och utrustning till privat och offentlig verksamhet. Tillsammans skapar vi goda, hållbara måltidsupplevelser. Länge leve måltiden!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Klicka här.

Färskvarorna som får ditt kök att växa

Färskvarorna är hjärtat i den kreativa matlagningen. Färskvaruhallen Menigo erbjuder ett helhetssortiment av frukt och grönt, kött, fågel, fisk, skaldjur och deli och har egen import och förädling av såväl kött som frukt och grönt. Med oss får du färskvaror av högsta kvalitet tillsammans med djup kunskap från våra specialister. Och leverans upp till 6 dagar i veckan. Läs mer om Färskvaruhallen Menigo här.

Digitala tjänster

Digitala tjänster

Nu kan du se leveransuppdateringar och sköta allt från returhantering till menyplanering och inventering direkt i mobilen. Upptäck våra populära digitala funktioner.

Länge leve måltiden – även i framtiden

Länge leve måltiden – även i framtiden

Du krögare som lagar maten. Och vi som levererar maten. Tillsammans kan vi möta klimatutmaningarna och ta ansvar för en mer hållbar matproduktion. Men hur? Vi har pratat med ett gäng som vet.

Våra egna varumärken

Våra egna varumärken

Våra egna varor är noggrant utvalda för att tillgodose krögarens och foodservicemarknadens behov. Upptäck vårt breda sortiment av kvalitativa råvaror och produkter.

Vem styr framtidens måltid?

Vi verkar i en levande bransch med hög påverkan på människor, djur och planet. Som stor aktör har, och tar, vi ett stort ansvar. För att maten vi levererar ska vara lika god att äta som att producera. Att möta klimatutmaningarna här och nu är av högsta prioritet. Till år 2030 ska hela vår verksamhet vara klimatneutral. Det är ett tufft mål, men nödvändigt. Men ännu mer behöver göras, och vi behöver göra det tillsammans. Ett av alla viktiga steg på vägen är att hjälpa dig som kund till mer hållbara inköpsval. Läs hur och vad här.

Många mil i fossilfri bil

Redan idag sker 80 procent av våra leveranser med fossilfria transporter och steg för steg driver vi på även våra åkeriers omställning. Vår senaste investering är i tio tunga ellastbilar.

Klimatneutrala 2030

Att bli ett klimatneutralt företag är inte vårt enda hållbarhetsmål, men vårt främsta. Genom att reducera vår klimatpåverkan till ett minimum och neutralisera kvarvarande utsläpp med hjälp av klimatkompensation ska vi uppnå målet senast 2030.