Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ergo Line Vagn Fläktuppvärmning 14st GN 1/1

Ergo Line Vagn Fläktuppvärmning 14st GN 1/1

Ergo Line Vagn Fläktuppvärmning 14st GN 1/1

Scanbox
Utrustning
Art.nr. 511695
Minsta beställning 1 st
    • Leverantör: Scan Box Thermo Produc AB
    • Förpackning: 1x1 st
    • Minsta beställning: 1 st
    • Lev.artnr: ELSHF14

Läs produktblad

Beskrivning
Ergo Line, ELSHF14, är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. Boxen är utrustad med ett fläktvärmesystem som ger en exakt och jämn värmefördelning. Uppvärmningstiden är ca 20 minuter. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C placerad på framsidan av boxen. Standardutrustad med TapSlam® som är en trycköppningsfunktion som gör det möjligt att öppna och stänga dörren i en enda rörelse. Den totala kapaciteten är 14st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av kantiner, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll och ergonomiskt handtag i toppramen. Utrustad med två fasta och två svängbara universalhjul (160 mm), med lågt rullmotstånd, som ger bra manövreringsförmåga även vid full last. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De är designade med ScanBox senaste ExP-teknik (Environmental Performance) som kombinerar ökad prestanda med minskad miljöpåverkan.De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”.
Praktisk info
Anpassningsbara hjul och bromsalternativ beroende på underlag liksom serietransporter med truckdrag finns som tillval. Kapacitet 14st GN1/1. Mått: 540x1597x810 El: 230V / 1 fas / 50-60Hz.
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Bjärekyckling är Rolls Roycen av svensk kyckling
Bjärekyckling är Rolls Roycen av svensk kyckling
Bjärefågel föder upp långsamt växande kyckling med dubbelt så mycket plats. Djuromsorg, kvalité och hållbarhet är i fokus - och så ska det smaka riktigt gott!
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Den 23 april ser en ny podd dagens ljus när ”Kinabongen” släpps. Podden kommer kretsa kring historier från restaurangvärlden som berättas av folk från branschen.
Sparris – en av våra mest efterlängtade vårprimörer
Sparris – en av våra mest efterlängtade vårprimörer
2019-03-12 När vintern fortfarande har ett stadigt grepp över stora delar av landet kan vi skönja en av de första och mest välkomna vårtecknen i grönsaksvärlden, när första vita sparrisen drar igång och den europeiska sparrissäsongen ligger för dörren.