Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer206394

Bearnaisesås restaurant

Färskvaror
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 206394
    • Märke: Eriks såser
    • Leverantör: Svenska Smakupplevelser
    • Förpackning: 1x1,808 kg
    • Nettovikt: 1,808 kg
    • Lev.artnr: 82008

Läs produktblad

Beskrivning

Eriks Bearnaise Restaurang är en Bearnaise med det där extra, med tillsatt kalvfond, schalottenlök och extra skvätt dragonvinäger.

Lite fylligare, lite mustigare-ja helt enkelt lite godare.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi2950 kJ
Energi700 kcal
Fett77 g
varav
- mättat fett6 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.6 g
varav
- sockerarter0.1 g
- stärkelse0 g
Protein1.4 g
Salt0.8 g
Ingredienser

INGREDIENSER: rapsolije, ÄGGULA/EGGEPLOMMER/BLOMMER, vinäger/eddik, vatten/vand, salt, kalvefond (vatten, salt, kött/kødeextrakt, buljong/kjøttkraft arom, tomat, maltodextrin, kalvebuljong/kjøttkraft, modifiert stärkelse/stivelse, syra (mjölk/mæelksyra), konserveringsmedel (E202)), persilje, schalottenløk, (es)dragon, krydder, konserveringsmedel (E202), färgämne/farvestoff (kurkumin), arom.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Palemona – sommarens fräschaste drink!
Palemona – sommarens fräschaste drink!
Paloma är en mexikansk klassiker som i den prisbelönta bartendern Christian Grevius händer nu har fått en fräsch citrustwist. Perfekt för varma sommardagar.
Klassiska kanelbullar och lyxiga cheesecakes
Klassiska kanelbullar och lyxiga cheesecakes
Fika är inte bara kaffe och kaka, det är också ett tillfälle att ta en paus tillsammans med familj, vänner och kollegor i en stressig vardag.
Tips till branschen
Tips till branschen
Inför en återgång från restriktioner och stundande prishöjningar tipsar några branschkollegor om sätt att utveckla sitt erbjudande