Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Parmigiano Reggiano DOP 48 mån

Parmigiano Reggiano DOP 48 mån

Boni
Färskvaror
Art.nr. 205783
KG
1x8xca2 kg
    • Leverantör: Caseificio Boni Pro S.r.l.
    • Lev.artnr: 8204
    • Koldioxidavtryck: 22.8 kg CO₂e/kg
Beskrivning
En parmesan som lagrats i fyra år har en unik och enaståendes karaktär som särskiljer sig från alla yngre ostar. De nötiga och gräddiga tonerna kompletteras nu med nyanser av karamelliserat socker och torkad frukt. Färgen har djupnat och den har tydliga saltkristaller. Osten är torr och hård och kan lätt smulas sönder eller rivas. En parmesan som lagrats i 48 månader har en lång och distinkt eftersmak. Denna ost är eftertraktad delikatess och erbjuder en upplevelse för ostentusiaster. Osten är DOP certifierad, vilket innebär att den har en skyddad ursprungsbeteckning. En kvalitetsmärkning som används för att indikera att en produkt tillverkas enligt strikta krav och kvalitetsstandarder i en specifik geografisk region i Europa.
KlimatavtryckCO₂e/kg
22.8kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 22.8 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Öka lönsamheten i sommar
Öka lönsamheten i sommar
Pizza är inte bara en populär och prisvärd måltid; den är också lätt att anpassa efter olika smakpreferenser och perfekt för delning med vänner och familj, vilket gör den till ett efterfrågat val på sommarmenyn.
Hemligheten sitter i buljongen
Hemligheten sitter i buljongen
Bong har en lång och stark tradition präglad av kvalitet och matglädje. Från starten för över 130 år sedan har omsorgen för produkterna varit av högsta vikt.
Så håller du liv i fjolårets skörd
Så håller du liv i fjolårets skörd
Fjolårets skörd går mot slutet av sin livscykel. Ulf Rapp, tf. Kategorichef frukt och grönt på Menigo, ger oss sina bästa tips på hur du maximerar hållbarheten på processade rotfrukter.