Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Grillost grilloumi 24%

Grillost grilloumi 24%

Fontana
Färskvaror
Art.nr. 213512
FRP
8x750 g
    • Leverantör: Fontana Food AB
    • Nettovikt: 6 kg
    • Lev.artnr: 97081
    • Koldioxidavtryck: 34.1 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Fontanas stek- och grillost producerad enligt eget familjerecept. Till skillnad från halloumi är osten gjord på 90% komjölk och 10% får- och getmjölk och ej vikt. Det gör osten lämplig att riva till pasta, pizza och gratänger men även grilla hel. BJUD PÅ JULOUMI Den söta senapsgriljeringen tillsammans med sältan i Grilloumin blir en fantastisk kombination som gör succé på julbordet. DU BEHÖVER 750 g Fontana Grilloumi® 1 äggula 2 msk grov skånsk senap 2 msk dijonsenap Ströbröd. GÖR SÅ HÄR Sätt ugnen på 150 °. Lägg Grilloumi på ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och baka i 30 minuter. Ta ut Grilloumi, pensla med senapsblandningen och täck med ströbröd. Höj ugnen till 225 ° och griljera den i ytterligare 10 minuter tills den får en fin färg. Skiva upp och servera varm, förslagsvis på ett knäckebröd med senap på. Kan även serveras kall, precis som skinka.
KlimatavtryckCO₂e/kg
34.1kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 34.1 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
En kort pratstund med Elvira Lindqvist
En kort pratstund med Elvira Lindqvist
Elvira Lindqvist brinner för hållbarhet och har lagat upcyclade rätter till Stellagalan.
Pizza för alla smaker
Pizza för alla smaker
Wasa lanserar Tunn Vete på storhushållsbricka
Wasa lanserar Tunn Vete på storhushållsbricka
Nu lanserar Wasa ett nytt veteknäckebröd på fullkorn – Tunn Vete på storhushållsbricka. Ett tunt och krispigt fullkornsknäckebröd, bakat på surdeg och toppat med quinoa och havssalt.