Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer786911

Biff skinnad 4+ SE

Färskvaror
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 786911
    • Märke: Scan
    • Leverantör: Hk Scan AB
    • Förpackning: 1x4xca4,9 kg, 1xca4,9 kg
    • Lev.artnr: 422233

Läs produktblad

Beskrivning

Scan ryggbiff är ett smakrikt, men samtidigt magert kött som passar både att steka som skivor eller ugnslaga som bit.

Skinnad för enkel hantering. Möras i sin förpackning ända fram till dess tillagningen sker. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Praktisk info
Skinnad
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi513 kJ
Energi123 kcal
Fett3.9 g
varav
- mättat fett1.6 g
- enkelomättat fett1.7 g
- fleromättat fett0.2 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein21.8 g
Salt0.2 g
Kalcium6 mg
Järn2.2 mg
Natrium0.058 g
Vitamin D0.5 µg
Zink3.8 mg
Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Andra tittade på

Senaste nytt
Cajsas Kök möter kunderna utomhus
Cajsas Kök möter kunderna utomhus
Cajsa Johansson är ägare och grundare av Cajsas kök, ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Branschen är starkt påverkad av rådande restriktioner under den pågående pandemin med inställda konferenser och event.
Långbro värdshus lever med julbordet hela året
Långbro värdshus lever med julbordet hela året
Planeringen börjar i januari. Redan då följer de upp hur året gått och börjar så smått planera inför nästa december. – Ett framgångsrikt julbord bygger på att du verkligen levererade förra året, säger Fredrik Eriksson.
Anna Norström om höstens trender
Anna Norström om höstens trender
"Mer Närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journaltisten och matkritikern Anna Norströms råd till branchen.