Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lammstek Benfri Sverige

Lammstek Benfri Sverige

Lammstek Benfri Sverige

Smak av Gotland
Djupfryst
Art.nr. 411896
KG
1x4xca2,5 kg
KGD
1xca2,5 kg
    • Leverantör: Protos AB
    • Lev.artnr: 4169
Beskrivning
Lammstek är en lättlagad och omtyckt styckdetalj. Den kan ätas varm eller kall serverad med sås, sallad och potatis i någon form. Lammsteken lämpar sig för att helstekas i ugn. Bind köttet till en hel stek. Finns benet kvar så ger det extra smak till köttet. Om du istället har en urbenad stek så fyll gärna den med kryddor, grönsaker eller kanske svamp. Det är gott att späcka steken med hela vitlöksklyftor. Ugnstekt: Beräkna ca en timme per kilo i 175 grader. Man kan bryna den i stekpanna och sedan laga den färdig i ugn på en lägre temperatur (70-125 grader) för att få en jämnare stekeffekt och en saftigare stek. Steken är genomstekt när innertemperaturen är 68-70 grader. Vill du ha den rosafärgad så ta ut steken vid 60-65 grader. Låt köttet vila en stund, ca 10 minuter, innan det skärs upp.
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Topp 10 Restaurang
Topp 10 Restaurang
Här är våra mest sålda produkter bland restaurangkunder.
Löjligt bra pris på löjrom
Löjligt bra pris på löjrom
Nu är festernas högsäsong här. Vad passar inte bättre då än en härlig kampanj på finfin löjrom? Passa på att ladda upp frysen med festligheter!
I köket
I köket
Trasiga tallrikar och slitna skärbrädor? Vi har allt du behöver inom köksutrustning och förbrukning för att rusta upp köket inför terminsstart