Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sill Ansjoviskryddad

Sill Ansjoviskryddad

Abba
Färskvaror
Art.nr. 214456
FRP
10x245 g
    • Leverantör: Orkla Foods Abba
    • Nettovikt: 2,45 kg
    • Avr.vikt: 1,3 kg
    • Lev.artnr: 510001379
    • Koldioxidavtryck: 10.3 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Beskrivning
Abba Ansjoviskryddad sill är som det låter en sill i klar lag med utvalda bitar sill smaksatt med kryddor man ofta förknippar med ”ansjovis” så som muskotblomma, kanel och peppar. Den här produkten innehåller sill (Clupea harengus) av högsta kvalitet som fiskas i Nordostatlanten och som enbart kommer från livskraftiga bestånd. Sillen lagras i bergrum i Kungshamn på bohuslänska västkusten innan den läggs in med utvalda kryddor och smaksättningar för att du ska kunna njuta av din favorit. Sill passar lika bra till jul, påsk och midsommar som till en god snabblagad lunch eller middag eller varför inte brunch? Den här sillburken är märkt med symbolen lågt klimatavtryck.
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.3kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.3 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Sparris – en av våra mest efterlängtade vårprimörer
Sparris – en av våra mest efterlängtade vårprimörer
2019-03-12 När vintern fortfarande har ett stadigt grepp över stora delar av landet kan vi skönja en av de första och mest välkomna vårtecknen i grönsaksvärlden, när första vita sparrisen drar igång och den europeiska sparrissäsongen ligger för dörren.
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
På en brygga under bar himmel i Maldiverna ligger den nyöppnade restaurangen Overseas by Mathias Dahlgren.
Kvalitetpasta för dig som ställer extra höga krav
Kvalitetpasta för dig som ställer extra höga krav
Selezione Oro Chef är en kvalitetspasta speciellt utvecklad för restauranger och storkök och har tagits fram i nära samarbete med några av Italiens bästa pastakockar. Här bjuder Barilla på två härliga recept.