Abba fiskbullar består av fint fiskkött av kolja, torsk, sej och guldlax från MSC-certifierade fiskebestånd.
Praktisk info
Fiskad i: Fisken varierar och kodmärks på burk. Vi köper bara det som är MSC. Därför har torsk utgått för tillfället likaså Kolja från Norska havet /Barents hav. KOLJA: Nordostatlanten (Nordsjön och/eller Islandsockeln). SEJ: Nordostatlanten (Norska havet, Nordsjön och/eller Islandssockeln). GULDLAX: Nordostatlanten (Färösockeln), Räkor: Nordvästatlanten . ,FAO27,21, Latinsk benämning: Kolja (Melanogrammus aeglifinus), Sej (Pollachius virens), Guldlax (Argentina silus), Nordhavsräka ( Pandalus borealis) .Beroende på råvarutillgång varieras sammansättningen. Se kodning på burk.
Få gäster säger nej till något sött efter maten. Med fem baser, fem toppings och fem crunch kan du skapa 125 enkla glasdesserter. Lite jobb, mycket dessert!