Tillagning
Tillagning i mikrovågsugn (800W): - Värm pajen från fryst. - Tag pajen ur folieformen och lägg den på en tallrik. - Värm den i ca 3,5 minuter. - Låt den vila någon minut innan den serveras. Tillagning i vanlig ugn: - Värm ugnen till 200°C. - Placera den frysta pajen på en plåt mitt i ugnen och värm ca 25 minuter eller tills pajen är genomvarm. Tips: För att få ett sprödare pajskal rekommenderar vi att pajen värms i vanlig ugn. Tänk på att effekten mellan olika ugnar/mikrovågsugnar kan variera och därmed även tillagningstiden.
Ingredienser
Ost- och tomatpaj Ingredienser: Pajdeg: VETEMJÖL, SMÖR, vegetabiliskt fett (shea och kokos), vatten, ÄGG, salt och bakpulver (hjorthornssalt). Fyllning: ÄGG, MJÖLK, mozzarellaOST, körsbärstomat, spenat, GRÄDDE, tomat, vatten, OST, färskOST, stärkelse, soltorkad tomat, basilika, tomatpuré, rapsolja, salt, kryddor och kryddextrakt (bl.a. vitlök och svartpeppar). Till en paj har använts 10% mozzarellaost, 8% körsbärstomater och 7% spenat.