Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bresaola Sottofesa IGP

Bresaola Sottofesa IGP

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 209989
KG
1x2xca1,7 kg
KGD
1xca1,7 kg
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 21911
    • Koldioxidavtryck: 18.8 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Bresaola Sottofesa IGP tillverkas av magert nötkött oftast högrev eller innanlår. Denna speciella bresaola har uppnått statusen IGP (Indicazione Geografica Protetta), vilket innebär att den produceras enligt strikta traditionella metoder och kvalitetsstandarder i ett specifikt geografiskt område. Köttet trimmas för att avlägsna synligt fett och senor och marineras sedan i en blandning av salt, peppar, örter och kryddor. Marineringstiden varierar vanligtvis från ett par veckor upp till ett par månader. Efter marineringen torkas Bresaola Sottofesa IGP i en kontrollerad miljö, där den får mogna och utveckla sin distinkta karaktär. Den färdiga produkten har en djupt röd färg och en nästan smältande textur. Bresaola Sottofesa IGP används i sallader och antipasti. Dess profil gör den också passande till olika rätter som carpaccio eller som en fyllning i smörgåsar och wraps.
Märkningar
Skyddad geog bet
KlimatavtryckCO₂e/kg
18.8kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 18.8 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Bordsbokning
Bordsbokning
Förenkla såväl gästens upplevelse som dina medarbetares vardag genom ett smidigt och användarvänligt bokningssystem.
Färdigmat & frysta skördeprodukter
Färdigmat & frysta skördeprodukter
Förbrukning & hygien
Förbrukning & hygien