Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto Toscano DOP utan ben

Prosciutto Toscano DOP utan ben

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 203742
KG
1x2xca8 kg
KGD
1x8 kg
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 25311
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Prosciutto Toscano DOP är en italiensk skinka som är tillverkad av gris från regionen Toscana. Skinkan har skyddad ursprungsbeteckning (DOP), vilket innebär att den är skyddad och tillverkas enligt en strikt traditionell metod. Skinkan är kryddad med peppar och vitlök och har lagrats i minst 16 månader innan den urbenats och vakuumförpackats. Prosciutto Toscano DOP har en mild och delikat smak. Den kan användas som en del av en antipasto, tillsammans med ost, bröd och andra charkuterier, eller som en ingrediens i olika maträtter som pasta, pizza och sallader.
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Kockarnas favoriter – fem rätter som alltid går hem
Kockarnas favoriter – fem rätter som alltid går hem
Är kocken den bästa gästen du kan ha? Här är fem rätter som inte gör Olle och Stefan besvikna
Konfektyr & snacks
Konfektyr & snacks
Öka lönsamheten med pizza
Öka lönsamheten med pizza
Pizza är inte bara en populär och prisvärd måltid; den är också lätt att anpassa efter olika smakpreferenser och perfekt för delning med vänner och familj, vilket gör den till ett efterfrågat val på menyn.