Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma DOP 24 Månader

Prosciutto di Parma DOP 24 Månader

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 213190
KG
1x2xca7 kg
KGD
1xca7 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: A03/1
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
I det böljande landskapet strax utanför Parma, i området som är det historiskt typiska för tillverkning av Parmaskinka ligger den lilla staden Castrignano. Det är här Vittorio Simonini sedan lång tid, på ett hantverksmässigt sätt tillverkar Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Grisarna som används för de DOP märkta skinkorna är uteslutande uppfödda i Italien på en naturlig diet som är berikad med vassle från produktionen av den i området tillverkade Parmigiano-Reggiano osten.
Praktisk info
Äkta DOP Prosciutto di Parma av hög kvalité. Produceras av noga utvalda lår som lämpar sig bra för lång Lufttorkning. Den långa lagringstiden bidrar till en djup och balanserad smak. Benfri och platt i formen. Urprung Italien
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Förbrukning
Förbrukning
Varmt välkommen till kategorin: Förbrukning - se utvalt sortiment nedan.
Pizzarolls
Pizzarolls
Medelhavets palett
Medelhavets palett