Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma 32-36 månader

Färskvaror
    • Artikelnummer: 214763
    • Märke: Simonini
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Förpackning: 1x1xca5 kg, 1x1xca5 kg
    • Lev.artnr: A03/10

Läs produktblad

Beskrivning
Prosciutto di Parma DOP 36 månader Äkta DOP Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Produceras av noga utvalda lår som lämpar sig bra för lång Lufttorkning. Grisarna som används till denna skinka får inte vara yngre än nio månader och måste väga över 160 kilo. Den långa lagringstiden bidrar till en djup och balanserad smak. Urbenad och platt i formen.
Praktisk info
Född: Italien Uppfödd: Italien Slaktad: Italien Styckad: Italien I det böljande landskapet strax utanför Parma, i området som är det historiskt typiska för tillverkning av Parmaskinka ligger den lilla staden Castrignano. Det är här Vittorio Simonini sedan lång tid, på ett hantverksmässigt sätt tillverkar Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Grisarna som används för de DOP märkta skinkorna är uteslutande uppfödda i Italien på en naturlig diet som är berikad med vassle från produktionen av den i området tillverkade Parmigiano-Reggiano osten.
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Låt alkoholfritt ta plats på menyn i sommar!
Låt alkoholfritt ta plats på menyn i sommar!
Allt fler gäster efterfrågar alkoholfria alternativ i baren och i matsalen. Låt inte alkoholfritt vara enbart ett komplement på din dryckesmeny utan låt den ta plats och ta betalt för det.
Skånemejerier Gille – Den perfekta mackosten
Skånemejerier Gille – Den perfekta mackosten
Inte undra på att Gille är en av Skånemejeriers storsäljare till caféer, storkök och offentliga enheter. Skånemejerier Ekologisk Gille är en grynpipig hårdost med en mild, svagt syrlig smak som är lätt att gilla.
Jobba med din Pop-Up-Shop i restaurangen!
Jobba med din Pop-Up-Shop i restaurangen!
Har du ett stort råvarulager i dessa tider? Vi på Menigo har tagit fram tips och mallar för att du som krögare på ett enkelt sätt skall kunna förpacka och sälja varor till dina gäster.