Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma 32-36 Månader

Prosciutto di Parma 32-36 Månader

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 214763
KG
1x1xca5 kg
KGD
1x1xca5 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: A03/10
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
I det böljande landskapet strax utanför Parma, i området som är det historiskt typiska för tillverkning av Parmaskinka ligger den lilla staden Castrignano. Det är här Vittorio Simonini sedan lång tid, på ett hantverksmässigt sätt tillverkar Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Grisarna som används för de DOP märkta skinkorna är uteslutande uppfödda i Italien på en naturlig diet som är berikad med vassle från produktionen av den i området tillverkade Parmigiano-Reggiano osten.
Praktisk info
Äkta DOP Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Produceras av noga utvalda lår som lämpar sig bra för lång Lufttorkning. Grisarna som används till denna skinka får inte vara yngre än nio månader och måste väga över 160 kilo. Den långa lagringstiden bidrar till en djup och balanserad smak. Urbenad och platt i formen. Ursprung Italien.
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Förbrukning & hygien
Förbrukning & hygien
Bröd, bakverk & dessert
Bröd, bakverk & dessert
Ramen på två sätt
Ramen på två sätt
.