I det böljande landskapet strax utanför Parma, i området som är det historiskt typiska för tillverkning av Parmaskinka ligger den lilla staden Castrignano.
Det är här Vittorio Simonini sedan lång tid, på ett hantverksmässigt sätt tillverkar Prosciutto di Parma av högsta kvalité.
Grisarna som används för de DOP märkta skinkorna är uteslutande uppfödda i Italien på en naturlig diet som är berikad med vassle från produktionen av den i området tillverkade Parmigiano-Reggiano osten.
Praktisk info
Äkta DOP Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Produceras av noga utvalda lår som lämpar sig bra för
lång Lufttorkning. Grisarna som används till denna skinka får inte vara yngre än nio månader och måste
väga över 160 kilo. Den långa lagringstiden bidrar till en djup och balanserad smak.
Urbenad och platt i formen. Ursprung Italien.
Snabbare än snabbkaffe, enklare än espressokapslar och (enligt vår egna ödmjuka åsikt) godare än iskaffet hos din lokala barista. Äntligen, kaffe som är redo när du är.