Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma 16 Månader

Prosciutto di Parma 16 Månader

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 209998
KG
1x2xca7-8 kg
KGD
1xca7-8 kg
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 25721
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Prosciutto di Parma 16 månader, skivad, är en tunn, lufttorkad italiensk skinka med en djup och intensiv smakprofil. Den åldras i 16 månader och är känd för sin mörhet, sälta och naturligt söta smak. Den används ofta som en delikatess och kan ätas direkt, tillsammans med ost eller frukt, eller användas för att förhöja smaken i olika rätter som sallader, pasta och pizza.
Märkningar
Skyddad urspr bet
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Förbrukning & hygien
Förbrukning & hygien
Bröd, bakverk & dessert
Bröd, bakverk & dessert
En upplyst nystart
En upplyst nystart
Skapa den perfekta miljön, där alla måltider blir minnesvärda stunder. När årstiderna skiftar vill vi ha förändring med ny energi och estetik. Låt oss introducera årets nyheter som bjuder in dig att skapa en känsla av stil, komfort och inspiration.