Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma 16/18 Månader

Prosciutto di Parma 16/18 Månader

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 213198
KG
1x2xca7 kg
KGD
1xca7 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: A03/2
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
I det böljande landskapet strax utanför Parma, i området som är det historiskt typiska för tillverkning av Parmaskinka ligger den lilla staden Castrignano. Det är här Vittorio Simonini sedan lång tid, på ett hantverksmässigt sätt tillverkar Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Grisarna som används för de DOP märkta skinkorna är uteslutande uppfödda i Italien på en naturlig diet som är berikad med vassle från produktionen av den i området tillverkade Parmigiano-Reggiano osten. Den långsamma lufttorkningen ger en söt och balanserad smak. Urbenad och platt i formen.
Praktisk info
DOP står för Denominazione di Origine Protetta. Motsvarigheten i Sverige heter SUB (skyddad ursprungsbeteckning) vilket anger att ”en matvara eller lantbruksprodukt både härstammar från, samt är framställd, bearbetad och tillverkad i ett specifikt område”.
Märkningar
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Från bageriet
Från bageriet
Hamburgerbröd och baguetter kan fyllas med många olika ingredienser för att skapa sin egen signaturrätt. Här i bageriet har vi bullat upp med flera klassiker – bakat i Sverige.
Topp 10 Restaurang
Topp 10 Restaurang
Här är våra mest sålda produkter bland restaurangkunder.
Bjärekyckling är Rolls Roycen av svensk kyckling
Bjärekyckling är Rolls Roycen av svensk kyckling
Bjärefågel föder upp långsamt växande kyckling med dubbelt så mycket plats. Djuromsorg, kvalité och hållbarhet är i fokus - och så ska det smaka riktigt gott!