Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cuor di Culatta

Cuor di Culatta

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 214762
KG
1x4xca5 kg
KGD
1xca5 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: D.18
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Cuor di Culata är en saltad salami som tillverkas av grislår. Cuor di Culata är täckt av ister och skinn. I slutet av lagringen kommer den att väga från 4 till 5 kilo. Uppskuren har den en röd färg som är enhetlig och genomskinlig. Delikat och söt smak. Lagrad: minst 12 månader
Praktisk info
Mager styckdetalj från grisens baklår. Torrsaltad, kryddad och lufttorkad i minst 12 månader. Bra alternativ till den klassiska Prosciutto di Parma. Ursprung Italien
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Frukt & grönsaker
Utvalt för hotell & konferens: Frukt & grönsaker
Vaniljkräm
Vaniljkräm
Pizzarolls
Pizzarolls