Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cuor di Culatta

Cuor di Culatta

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 214762
    • Artikelnummer: 214762
    • Märke: Simonini
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Förpackning: 1x4xca5 kg, 1xca5 kg
    • Lev.artnr: D.18
    • Koldioxidavtryck: 9.3 kg CO₂e/kg
Beskrivning
I det böljande landskapet strax utanför Parma, i området som är det historiskt typiska för tillverkning av Parmaskinka ligger den lilla staden Castrignano. Det är här Vittorio Simonini sedan lång tid, på ett hantverksmässigt sätt tillverkar Prosciutto di Parma av högsta kvalité. Grisarna som används för de DOP märkta skinkorna är uteslutande uppfödda i Italien på en naturlig diet som är berikad med vassle från produktionen av den i området tillverkade Parmigiano-Reggiano osten.
Praktisk info
Mager styckdetalj från grisens baklår. Torrsaltad, kryddad och lufttorkad i 13-14 månader. Bra alternativ till den klassiska Prosciutto di Parma. Ursprung Italien
KlimatavtryckCO₂e/kg
9.3kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 9.3 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Ida bryter normer för en mer jämställd logistikverksamhet
Ida bryter normer för en mer jämställd logistikverksamhet
Julens favoriter med Atria
Julens favoriter med Atria
Köttbullar, korv och skinka. Här hittar du julbordets favoriter från Atria.
Äntligen en premiummixer för mörk sprit!
Äntligen en premiummixer för mörk sprit!
Äntligen finns det en välkomponerad mixer som passar med mörka spritsorter.