Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cuor di Culatta

Cuor di Culatta

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 214762
KG
1x4xca5 kg
KGD
1xca5 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: D.18
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Cuor di culatta är en saltad salami som tillverkas av grislår. Cuor di culatta är täckt av ister och skinn. I slutet av lagringen kommer den att väga från 4 till 5 kilo. Uppskuren har den en röd färg som är enhetlig och genomskinlig. Delikat och söt smak. Lagrad: minst 12 månader
Praktisk info
Mager styckdetalj från grisens baklår. Torrsaltad, kryddad och lufttorkad i 13-14 månader. Bra alternativ till den klassiska Prosciutto di Parma. Ursprung Italien
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Den 23 april ser en ny podd dagens ljus när ”Kinabongen” släpps. Podden kommer kretsa kring historier från restaurangvärlden som berättas av folk från branschen.
Almnäs Bruk
Almnäs Bruk
På den ekologiska mjölkgården Almnäs Bruk tillverkas hantverksmässiga ostar av mjölk från gårdens egna kor.
Sommar på bordet
Sommar på bordet
En kampanjtidning för dig inom restaurangbranschen