Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Culatello di Zibello DOP

Culatello di Zibello DOP

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 214904
KG
1x4xca4 kg
KGD
1xca4 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: D.18B
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Culatello di Zibello tillverkas av bakbenen på tunga grisar födda och uppvuxna i Italien i territorierna Emilia Romagna och Nedre Lombardiet. Uppskuren har den en gradvis rosa till rubinröd färg, med en karakteristisk fettknöl, en behaglig och ihållande arom, en söt och delikat smak. Lagrad: minst 12 månader
Praktisk info
”Kungen av chark” som många italienare vill kalla den. Den ädlaste detaljen från grisens baklår saltas och lufttorkas i grisens i blåsa minst 12 månader. För att underlätta hanteringen så säljer vi produkten med blåsan avlägsnad. Ursprung Italien.
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Från bageriet
Från bageriet
Hamburgerbröd och baguetter kan fyllas med många olika ingredienser för att skapa sin egen signaturrätt. Här i bageriet har vi bullat upp med flera klassiker – bakat i Sverige.
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Det bästa vi gjort sen "Kyckling på fredag"
Den 23 april ser en ny podd dagens ljus när ”Kinabongen” släpps. Podden kommer kretsa kring historier från restaurangvärlden som berättas av folk från branschen.
Avsnitt 18: Nya smaker i älskade hav
Avsnitt 18: Nya smaker i älskade hav