Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trapiche Malbec Oak Cask

Trapiche Malbec Oak Cask

Trapiche
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 702756
FRP
12x75 cl
    • Leverantör: Spendrups Bryggeri AB
    • Producent: Trapiche
    • Ursprungsland: Argentina
    • Region: Mendoza
    • Druvsort: Malbec
    • Alkoholprocent: 13,5 volymprocent
    • Lev.artnr: 2499514
    • Koldioxidavtryck: 2.2 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Passar till
Grillade rätter och grytor av nötkött, vilt, vitlöksspäckat lamm, gärna med smörfräst svamp eller en mustig sås. Ostar som medelstarka hårdostar eller krämig gorgonzola dolce är bra val.
Smakbeskrivning
Ett fylligt, smakrikt vin med inslag av björnbär, plommon och körsbär. Vinet har ett långt, kryddigt avslut med en tydlig, balanserad fatton.
Beskrivning
Passar till: Grillat, Grytor, Nötkött, Vilt Fatkaraktär: Tydlig Fatkaraktär Druvor: Malbec Doft: Ett kraftigt, fruktigt vin med inslag av björnbär, plommon och en väl integrerad ton av rostat fat och vanilj. Smak: Ett fylligt, smakrikt vin med inslag av björnbär, plommon och körsbär. Vinet har ett långt, kryddigt avslut med en tydlig, balanserad fatton. Passar till:Grillade rätter och grytor av nötkött, vilt, vitlöksspäckat lamm, gärna med smörfräst svamp eller en mustig sås. Ostar som medelstarka hårdostar eller krämig gorgonzola dolce är bra val. Vinifiering: Druvorna skördas för hand i de övre regionerna av Mendoza. En första selektering görs innan de avstjälkas och förs till tank för kallmacerering och jäsning i totalt 25 dagar. Därefter skiljs skalen från det unga vinet, som får genomgå malolaktisk jäsning. Vinet lagras sedan på fat av fransk och amerikansk ek i ca 12 månader. Efter slutlig blandning ligger vinet på ståltank i en månad innan buteljeringen. - Innehåller sulfiter.
Märkningar
Vegan
KlimatavtryckCO₂e/kg
2.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 2.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Varma drycker
Utvalt för hotell & konferens: Varma drycker
Högsta hygienstandard i köket
Högsta hygienstandard i köket
Få branscher är lika beroende av god hygien för sin lönsamhet som restaurang- och cafébranschen. Genom att främja goda hygienrutiner skapar du både en trygg gästupplevelse och arbetsplats.
Kallskuret
Kallskuret
Julbordets huvudnummer julskinkan tillsammans med chark, goda pastejer och korvar. Här hittar du våra utvalda favoriter.