Varor (226 st)
Côtes-du-Rhône Villages Plan de Dieu
Cellier des Dauphins
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 719041
FRP
6x75 cl
Filter
- Bransch och matkultur
- Land
Italien (64)Spanien (37)Frankrike (47)USA (22)Chile (10)Argentina (8)Australien (9)Grekland (2)Libanon (3)Portugal (7)Sydafrika (13)Tyskland (3)Österrike (1)
- Varumärke
Menigos egna varor (4)Monte Flor (2)Badet Clement & Cie (3)Tommasi (5)Viña Maipo (1)Accolade Wines (2)Achaval Ferrer (1)Aia Vecchia (1)Albert Bichot (1)Altos Las Hormigas (1)
Visa alla - Region
Languedoc-Roussillon (20)Piemonte (19)Kalifornien (19)Venetien (12)Toscana (14)Abruzzerna (5)Aconcagua (2)Alentejo (1)Alsace (1)Apulien (2)
Visa alla - Leverantör
Arvid Nordquist Hab (34)Solera Sweden AB (27)Enjoy Wine & Spirits AB (27)Tage Lindblom AB (2)Hermansson & Co AB (18)ABNo.1 Production (3)Amka AB (10)Bibendum AB (1)Bons Vins Import AB (1)Brewery Internat Sweden AB (1)
Visa alla - Producent
Götene Vin & Spritfabrik (2)Tommasi (5)Viña Maipo (1)Badet Clement & Cie (3)Castellani (2)Accolade Wines (3)Achaval Ferrer (1)Aia Vecchia (1)Albert Bichot (1)Altos Las Hormigas (1)
Visa alla - Hållbara val
Ekologisk (30)EU Ekologisk odling (8)Fairtrade/Rättvisemärkt (2)
- Växtbaserat
Vegan (77)
- Distrikt
Vin de Pays d Oc (11)Valpolicella (8)Barbera d'Alba (3)Asti (2)Côtes du Rhône (5)Barolo (3)Barossa Valley (1)Beaujolais (2)Casablanca (1)Chianti (1)
Visa alla
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.























