Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nocheluna Sotol

Nocheluna Sotol

FPS SPIRITS S.A.P.I. de C.V
Vin, sprit & starköl
Art.nr. 733900
FRP
6x70 cl
    • Leverantör: Barkonsult AB
    • Producent: FPS SPIRITS S.A.P.I. de C.V
    • Ursprungsland: Mexico
    • Alkoholprocent: 43 volymprocent
    • Lev.artnr: 303040
    • Koldioxidavtryck: 4.3 kg CO₂e/kg
Passar till
Används som drinkingrediens.
Smakbeskrivning
Initial sötma, fruktiga och örtiga toner, rökiga och karamelltoner.
Beskrivning
Sotol är en Mexicansk spritsort som till skillnad från Tequila och Mezcal inte görs på agave utan mestadels av Dasylirion-växten. Nocheluna har en specifik men ändå mångsidig smakprofil. Denna exceptionella sprit förkroppsligar frisk mineralitet och lätt sötma balanserad av örttoner och toner av torkad stenfrukt och kakao. Den 100 % hantverksmässiga processen som används för att tillverka Nocheluna ger en dynamisk vätska som kan avnjutas av alla spritälskare, ren som den är eller i cocktails.
KlimatavtryckCO₂e/kg
4.3kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 4.3 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.