Avsnitt 8: Ta vara på sommaren

|
|
Öka din lönsamhetLjusa kvällar, ljumma vindar och förväntansfulla gäster - det är äntligen sommar. Råvarubrist och prishöjningar ligger dock som ett regntungt moln på horisonten vilket kommer att kräva ytterligare flexibilitet i restaurangernas erbjudanden. |
Våra gäster
En samtalsserie som behandlar måltidens goda kraft. Tillsammans med utvalda personer inom den gastronomiska branschen och näringslivet träffas vi under en gemensam måltid. Här samtalar vi om hur man med enkla medel kan för att förhöja måltidsupplevelsen för gästerna och öka lönsamheten på restaurangen.
|
Tess Wieslander |
![]() |
|
Elisabeth Wikström |
![]() |
|
Henrik Kruse |
![]() |
|
These Sundevall Lekberg |
![]() |
|
Mattias Dahl |
![]() |

![]() Niklas Lind |
Vår måltidskockNiklas Lind, som till vardags står i köket på Deli By Matboden, lagar matiga mackor toppade med Steak tartare, långkok på högrev och frasig Pannoumi. Passar både i handen och på tallriken! -Jag älskar mackor och tycker att det är en perfekt rätt att servera på sommaren, därför har jag gjort 4 recept på matiga mackor som passar till säsongens omväxlande väder. Jag tycker det är trevligt att äta med händerna, det är mer personligt och känns mer nära till maten i stället för att äta med bestick.
|






