Förtroende och tillit är grunden till allt Färskvaruhallen Menigo gör. För bara genom att vårda vårt kontaktnät av världens bästa producenter kan vi försäkra oss om att du får precis det du önskar.

Wermlands Skogsförråd har hittat sin nisch i den svenska skogens skafferi. Företaget räknas idag som en världsledande leverantör av högkvalitativ skogssvamp.

På Rosersbergs gård i skånska Ekeby utanför Helsingborg lever grisarna i stora grupper och får röra sig fritt både ute och inne året runt.

Mushu Mushrooms erbjuder exklusiva matsvampar odlade med kretsloppstänk, hantverkskänsla och gastronomisk nyfikenhet.

Kring Stora Juleboda gård på Österlen växer många av kockarnas vildplockade favoriter. Det har gårdens ägare Anna och Marcus Callenbring tagit fasta på.

Friedrich Pape på Österlen Sparris avslöjar varför han alltid är först med att leverera frilandssparris till Färskvaruhallen Menigo på våren.

Liura är en småskalig producent av svensk umami. Bakom satsningen står kocken Fredrik Hedlund.

På Ripagården i Skåne tillverkas RipaHonung – högklassig honung från Johanna Adolfssons bin. Bland annat med smak av kringliggande ängsmark och skog.

Möt bonden Fredrik Willstrand som driver Buttlegrisen på Gotland. En småskalig produktion av förstklassigt griskött med hög efterfrågan från lokala kockar.

Strax utanför Fjällbacka på västkusten pågår början på en ”blå revolution”, i alla fall om du frågar Nordic Seafarm. Här odlar de nämligen just nu 100 ton sockertång under ytan i det salta havet.

Ryftes Grönsaker drivs av systrarna Karin och Erika Andersson, som vill att resten av landet ska upptäcka det där extra som gotländska jordar kan ge.

På Sörbro Gård utanför Södertälje driver Arthur Borgh och Åsa Nyberg en småskalig tillverkning av getmjölksprodukter. Här står hållbarhet och djurens välmående i fokus.

Sveriges enda ekologiska saffransproducent levererar saffran till Skandinaviens finaste restauranger och bagerier.

Hos Vikentomater odlas 96 olika sorters tomater som kräver en specialframtagen manual för att beskriva smakupplevelsen.

På den ekologiska mjölkgården Almnäs Bruk tillverkas hantverksmässiga ostar av mjölk från gårdens egna kor. I sortimentet finns bland annat Wrångebäcksosten – Sveriges äldsta registrerade ostvarumärke.