Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sortiment och service anpassat för människan i farten

Vår vision är att göra vardagen lite enklare för våra kunder inom servicehandeln.

Observera att vi enbart vänder oss till företag, vi har inte möjlighet att sälja till privatpersoner.

Fyll i nedan uppgifter och skicka in din ansökan så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Menigos affärsvillkor (pdf) >>
 
 

Bli servicehandelskund

Din verksamhet:

Vår bredd är vår styrka

Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från små när- producerade ostar till olja i tiolitersförpackningar. Vi erbjuder dessutom ett stort sortiment av ekologiska produkter som ständigt är under utveckling.

Vårt sortiment innefattar varugrupper som bl a:

  • Färskvaror
  • Kolonialt
  • Fryst
  • Alkohol
  • Konfektyr
  • Förbrukningartiklar
  • Delikatesser

Om timebutikerna

Time möter kundens krav på service, närhet, att snabbt och enkelt stilla behovet av vad jag är sugen på idag... Time består idag av 50 butiker över hela Sverige, vi expanderar snabbt och söker därför många nya, engagerade handlare som vill vara en del av det framgåndsrika konceptet Time.  

Franchising i Time innebär att du startar ett företag där det redan finns en färdig organisation och ett etablerat varumärke. Som franchisetagare äger du ditt eget företag, men företagandet ingår i en franchisekedja. Varje Timebutik ägs av en enskild företagare som mot en fast avgift får använda Time varumärket.

Om Nära Dej

Nära Dej finns alltid nära kunderna med ett generöst sortiment för den moderna kunden i kombination med bra öppettider och engagerade handlare. Idag finns det ca. 110 butiker över hela landet.

Grundtanken i Nära Dej är...

Fria handlare - kombinera mångfald och lokalanpassning med storskalighet och effiktivitet

Samverkan - genom samarbete kan vi hålla en konkurrenskraftig prisbild och skapa tydlighet i marknadföringen

Vår webbshop är anpassad efter dig

Att lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen är inga problem när du använder vår webbshop. Den är öppen dygnet runt, året om. Här kan du även lägga upp favoritlistor, inventera, få tillgång till recept, kalkyler och mängder med inspiration.

2018 lanserade vi vår leveransapp där du enkelt kan följa din leverans och få notiser om eventuella förändringar.

Menigo strävar efter att vara i framkant när det gäller digital utveckling. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra digitala verktyg - allt för att förenkla din vardag.

Tillsammans bildar vi ett team, med din verksamhet i fokus

Vår vision är att göra vardagen lite enklare för våra kunder inom servicehandeln. Vi vill öka våra kunders lönsamhet genom konkreta mervärden som leveranssäkerhet, matsäkerhet, butiks- och produktkoncept samt konkurrenskraftiga priser.

I webbshopen är vår chatt öppen vardagar mellan 8.00 och 17.00. Där får du snabb hjälp att hitta råvaror eller välja produkter.

Som kund hos Menigo får du personliga relationer med oss - du får en egen butikskonsulent, innesäljare och stödet från en stark affärspartner. Du tar del av kunskap, kompetens och kundanpassade lösningar.