Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tillsammans bildar vi ett team med din verksamhet i fokus

Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang.

Fyll i nedan uppgifter och skicka in din ansökan så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Menigos affärsvillkor (pdf) >>
 

Bli restaurangkund

Din verksamhet:

Vår bredd är vår styrka

Vi har ett brett sortiment som sträcker sig från små när- producerade ostar till olja i tiolitersförpackningar. Vi erbjuder dessutom ett stort sortiment av ekologiska produkter som ständigt är under utveckling.

Vårt sortiment innefattar varugrupper som bl a:

- Färskvaror
- Kolonialt
- Fryst
- Alkohol
- Restaurangutrustning
- Förbrukningartiklar
- Delikatesser

Vår webbshop är anpassad efter dig

Att lägga en order sent på kvällen eller tidigt på morgonen är inga problem när du använder vår webbshop. Den är öppen dygnet runt, året om. Här kan du även lägga upp favoritlistor, inventera, få tillgång till recept, kalkyler och mängder med inspiration.   

2018 lanserade vi vår leveransapp där du enkelt kan följa din leverans och få notiser om eventuella förändringar.

Menigo strävar efter att vara i framkant när det gäller digital utveckling. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra digitala verktyg - allt för att förenkla din vardag.

Tillsammans bildar vi ett team, med din verksamhet i fokus

Förutom din personliga säljare, som hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt, finns ytterligare resurser tillgängliga när du behöver.

I webbshopen är vår chatt öppen vardagar mellan 8.00 och 17.00. Där får du snabb hjälp att hitta råvaror eller välja produkter.

Våra produktspecialister hjälper dig gärna att hitta bästa köttbiten till din meny, eller tipsa om vilken grönsak som är i säsong just nu. De kan även ge dig rådgivning gällande vinlista, utrustning i kök och matsal, eller vilka take awaymuggar som är smartast för just din verksamhet.

Våra egna köksmästare arbetar med menyutveckling och inspiration, de hjälper dig gärna få bättre köksekonomi genom att välja rätt råvaror. Dels via våra digitala kanaler och tidningar, men också via möten.

Menigo Partner - Fokus på lönsamhet

Vi vet att det kan vara en utmaning att driva restaurang och att tiden är dyrbar. Därför finns Menigo partner. Här har vi samlat unika erbjudanden till förmånliga priser på allt från tvätt och el till försäkring. Allt för att förenkla din vardag.

Läs mer här >>