Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Smarta snacks gör det lätt att sticka ut

Gästerna vill ha spännande smakupplevelser medan snacksförsäljningen ökar på krogar och barer. Med Snack Bases blir det lätt att skapa dina signatursnacks.

Nya genvägar till unika smakupplevelser

Nu lanseras Snack Bases från Santa Maria. Det är helt nya produkter och smidiga genvägar till helt unika snacks. Du friterar snacksbaserna på under en minut, smaksätter hur du vill och serverar som barsnacks, sides till maten eller kanske som krispig topping på en dessert. På så vis blir det lätt att skapa intresseväckande nyheter för din meny, öka din merförsäljning och bygga ditt varumärke.

Prova både Lentil Waves och Corn Cones

Det finns två varianter av snacksbaserna som båda är neutrala i smaken, vilket ger oändliga möjligheter för nya smakupplevelser och tematiserade snacks. Till exempel kan du krydda Corn Cones med American Cajun Spice Mix för att skapa ett snacks som blir gott till en kall öl. Eller så använder du samma bas fast kryddad med vaniljsocker och kanel så har du ett sött snacks till kaffet. Prova också att krydda Lentil Waves med BBQ Rub Steakhouse och servera till ett glas rött eller till maten istället för pommes, gärna med en god dipp!

Snacks som är smarta på alla sätt

Till skillnad från pommes frites och andra produkter som friteras kan snacksbaserna förvaras i rumstemperatur, vilket förenklar förvaringen. De expanderar upp till fem gånger sin storlek under tillagning och sparar därmed plats i ditt kök. Dessutom går det snabbt och lätt att tillaga dem. Du kan smaksätta, servera och kombinera dem hur du vill – med hjälp av kryddor och annat som redan finns i ditt kök. Med andra ord är Snack Bases smarta på alla sätt.

Utvalda produkter

Vin & snacks

Några tips på goda smakkombinationer:

Rött – Lentil Waves + Umami Spice Mix

Riesling – Corn Cones + Kimchi Spice Mix

Bubbel – Lentil Waves + Gurkmeja + Salt

Öl & snacks

Några tips på goda smakkombinationer:
Lager
– Corn Cones + American Cajun Spice Mix

IPA – Lentils Waves + Kerala Curry Spice Mix

Stout – Corn Cones + Chilli Pepper Ancho + Kakao + Salt

Sprit & snacks

Några tips på goda smakkombinationer:

Gin & Tonic – Lentils Waves + Ranch Style Seasoning Mix

Islay Whisky – Corn Cones + BBQ Steakhouse Rub + Salt

Tequila shot – Lentils Waves + Lingonpulver + Chipotle Chilli + Salt