Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma 24 Månader

Prosciutto di Parma 24 Månader

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 210001
KG
1x2xca7-8,5 kg
KGD
1xca7-8,5 kg
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 26411
    • Koldioxidavtryck: 18.2 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Prosciutto di Parma 24 månader, skivad, är en tunn, lufttorkad italiensk skinka med en djup och intensiv smakprofil. Den åldras i 24 månader och är känd för sin mörhet, sälta och naturligt söta smak. Den används ofta som en delikatess och kan ätas direkt, tillsammans med ost eller frukt, eller användas för att förhöja smaken i olika rätter som sallader, pasta och pizza.
Märkningar
Skyddad urspr bet
KlimatavtryckCO₂e/kg
18.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 18.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Såser
Såser
Så håller du liv i fjolårets skörd
Så håller du liv i fjolårets skörd
Fjolårets skörd går mot slutet av sin livscykel. Ulf Rapp, tf. Kategorichef frukt och grönt på Menigo, ger oss sina bästa tips på hur du maximerar hållbarheten på processade rotfrukter.
Öka lönsamheten i sommar
Öka lönsamheten i sommar
Pizza är inte bara en populär och prisvärd måltid; den är också lätt att anpassa efter olika smakpreferenser och perfekt för delning med vänner och familj, vilket gör den till ett efterfrågat val på sommarmenyn.