Varor (13190 st)
Filter
- Färskvaruhallen Menigo
Egen_prod (596)
Egen produktionSasong_sommar (163)
Sommarens sortimentSasong_host (301)
Höstens sortimentSasong_var (105)
Vårens sortiment - Bransch och matkultur
Italienska_köket (491)
Italien
- Temperaturzon
Färskvaror (4987)Kolonial (4409)Djupfryst (3768)
- Varumärke
Menigos egna varor (1630)Menigo frukt & grönt (1158)Färskvaruhallen Menigo (717)Sysco Classic (218)Brakes (200)100 Volte Pasta (1)A-KEY (2)A. Vogel (1)A20 (1)Abba (43)
Visa alla - Leverantör
Fruktservice I Helsingborg AB (1144)Menigo (1097)Arla Foods AB (313)Werners Gourmetservice AB (357)Servicestyckarna AB (363)24food I Sverige AB (1)3n Produkter AB (157)A-key AB (6)A.j. Dahlberg Slakteri AB (29)A2o Sverige AB (1)
Visa alla - Hållbara val
Ekologisk (1013)Kravmärkt (632)MSC (405)EU Ekologisk odling (381)FSC (90)ASC (59)Demeter (3)Ecolabel (9)Fairtrade/Rättvisemärkt (47)Rainforest Alliance (114)UTZ Certified (2)
- Kosthållning
Nyckelhålsmärkt (907)Halal (136)Kosher (86)Innehåller Gluten (1)Sockerfri (23)Låg laktoshalt (8)Reducerad laktoshalt (1)Låg sockerhalt (1)
- Växtbaserat
Vegan (786)Vegetarisk (481)
- Svenskt
Kött från Sverige (461)Från Sverige (262)Mjölk från Sverige (7)Svenskt Sigill (42)FÅ (12)Allt från Sverige (6)
- Fri från
Laktosfri (413)Glutenfri (445)Fri från mjölk (156)Fri från soja (55)Utan nötkött (19)Utan griskött (15)ÄF (6)EJ PVC (1)Fri från fisk (1)Fri från jordnötter (1)
- Ursprungsmärkning
Skyddad urspr bet (47)Garanterad traditionell specialitet (9)Skyddad geog bet (10)
- Märkning
Svensk Fågel (219)Fri från ägg (47)IQF (4)Fri från ärtprotein (16)Alternativt sötad (2)
Senaste nytt
Helt enkelt EKO
Helt enkelt EKO
Till kampanjsidan för EKO-september! Här finner du samlad information och fakta om ekologisk mat och ekologiskt lantbruk.
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Under 2020-talet förväntas 25 % av de som bor i Sverige ha utländsk bakgrund och förväntningarna på vad som erbjuds inom restaurang och storkök kommer bara att öka.
Så skapar du en smakresa för alla sinnen
Så skapar du en smakresa för alla sinnen
Som Sveriges enda disputerande kock inom måltidskunskap tar Johan Swahn ett nytt grepp om smakupplevelsen. Orden i menyn, kockens närvaro och bilderna på Instagram är bara några exempel på faktorer som har stor effekt på gästernas upplevelse.