Varor (13050 st)
Filter
- Färskvaruhallen Menigo
Egen_prod (598)
Egen produktionSasong_sommar (165)
Sommarens sortimentSasong_host (296)
Höstens sortimentSasong_var (114)
Vårens sortiment - Bransch och matkultur
Italienska_köket (480)
Italien
- Temperaturzon
Färskvaror (4976)Kolonial (4374)Djupfryst (3691)
- Varumärke
Menigos egna varor (1628)Menigo frukt & grönt (1162)Sysco Classic (214)Färskvaruhallen Menigo (733)Brakes (204)100 Volte Pasta (1)A-KEY (2)A. Vogel (1)A20 (1)Abba (43)
Visa alla - Leverantör
Fruktservice I Helsingborg AB (1146)Menigo (1091)Arla Foods AB (316)Werners Gourmetservice AB (362)Servicestyckarna AB (374)24food I Sverige AB (1)3n Produkter AB (157)A-key AB (6)A.j. Dahlberg Slakteri AB (28)A2o Sverige AB (1)
Visa alla - Hållbara val
Ekologisk (1011)Kravmärkt (626)MSC (399)EU Ekologisk odling (383)FSC (88)ASC (60)Demeter (3)Ecolabel (9)Fairtrade/Rättvisemärkt (47)Rainforest Alliance (111)UTZ Certified (2)
- Kosthållning
Nyckelhålsmärkt (906)Halal (134)Kosher (85)Innehåller Gluten (1)Sockerfri (24)Låg laktoshalt (7)Reducerad laktoshalt (1)
- Växtbaserat
Vegan (769)Vegetarisk (480)
- Svenskt
Kött från Sverige (464)Från Sverige (254)Mjölk från Sverige (7)Svenskt Sigill (39)FÅ (12)Allt från Sverige (6)
- Fri från
Laktosfri (410)Glutenfri (448)Fri från mjölk (152)Fri från soja (55)Utan nötkött (19)Utan griskött (15)ÄF (6)EJ PVC (1)Fri från fisk (1)Fri från jordnötter (1)
- Ursprungsmärkning
Skyddad urspr bet (44)Skyddad geog bet (10)Garanterad traditionell specialitet (7)
- Märkning
Svensk Fågel (220)Fri från ägg (46)IQF (4)Fri från ärtprotein (16)Alternativt sötad (2)
Senaste nytt
Urbenad hel kyckling – nyhet värd att prova!
Urbenad hel kyckling – nyhet värd att prova!
Upptäck nya sätt att servera kyckling. Urbenad hel kyckling ger många möjligheter. Prova att rulla ihop den till en ballotine eller fritera i ett stycke.
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Mänskliga rätter från världens alla hörn
Under 2020-talet förväntas 25 % av de som bor i Sverige ha utländsk bakgrund och förväntningarna på vad som erbjuds inom restaurang och storkök kommer bara att öka.