Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Grönsaksbuljong 0,7% salt

Kolonial
    • Artikelnummer: 106999
    • Märke: Knorr
    • Leverantör: Unilever Sverige AB
    • Förpackning: 3x1,5 kg
    • Nettovikt: 4,5 kg
    • Avr.vikt: 300 kg
    • Lev.artnr: 29538801

Läs produktblad

Beskrivning

Knorr Grönsaksbuljong har en ren och fyllig smak av grönsaker.

Buljongen är lätt att dosera och löser sig lätt. Den kan användas som krydda i både varm och kall matlagning. Är perfekt som bas i såser, soppor och grytor, men fungerar också som en effektiv smaksättare att runda av den slutliga smaken med i både kött-, fisk- och grönsaksrätter. . Buljongen är glutenfri och har 0,7 % salthalt. 1,5 kg ger 100 liter i färdig buljong.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi878 kJ
Energi209 kcal
Fett2.1 g
varav
- mättat fett1.2 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat41 g
varav
- sockerarter10 g
- stärkelse0 g
Protein5.5 g
Salt44.9 g
Fiber2.3 g
Tillagning

Dosering: 15 g pulver 1 L vatten Tillagning: Lös upp torrvaran i kokande vatten.

Ingredienser

Salt, maltodextrin, grönsakspulver 11% (lök, morot, morotsjuice, purjolök) stärkelse (majs, potatis), socker, jästextrakt, lökpulver, arom, kryddor. Salthalt i färdig buljong är 0,7 %.

Tillverkningsland

Rumänien

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Översättning Menigo.se
Översättning Menigo.se
Här hittar du information om hur man kan översätta Menigo.se på ett annat språk än svenska.
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
Årets Stellakock heter Elvira Lindqvist och är kökschef på Fotografiska i Stockholm. För Menigo berättar hon om sin passion för hållbarhet och varför det behövs ett särskilt pris för kvinnliga kockar.