Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer109615

Bönnudlar (glas)

Kolonial
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 109615
    • Märke: Risberg
    • Leverantör: Werners Gourmetservice AB
    • Förpackning: 30x250 g
    • Nettovikt: 7,5 kg
    • Lev.artnr: 707
Beskrivning

Ett nystan med 250g torkade nudlar ger ca 650g kokta nudlar vilket motsvarar ca 5 portioner.

Mjuka upp nudlarna i en skål med varmt vatten i 3-5 minuter. Servera nudlarna i sallader, grytor, woken, soppor eller som fyllning i vårrullar. Prova också att fritera bönnudlkar i olja (friteringen tar bara några sekunder). Nudlarna får då ett helt nytt utseende och sväller upp som popcorn och blir krispiga, perfekt som kul garnityr/topping med annorlunda krispig textur i exempelvis en sallad. Bönnudlar är fria från vetemjöl och ägg.
Praktisk info
100% Mungbönor.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (Validoo)
Energi1390 kJ
Energi332 kcal
Fett0.2 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat85.6 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0.4 g
Salt0 g
Ingredienser

Ingredienser: mungbönor och vatten.

Tillverkningsland

Kina

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Krav på god djurvälfärd
Krav på god djurvälfärd
Menigo vill medverka till en sund produktion av animaliska livsmedel. Därför är det viktigt att våra leverantörer säkerställer en god djuromsorg och följer den lagstiftning som råder.
Cajsas Kök möter kunderna utomhus
Cajsas Kök möter kunderna utomhus
Cajsa Johansson är ägare och grundare av Cajsas kök, ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Branschen är starkt påverkad av rådande restriktioner under den pågående pandemin med inställda konferenser och event.
Långbro värdshus lever med julbordet hela året
Långbro värdshus lever med julbordet hela året
Planeringen börjar i januari. Redan då följer de upp hur året gått och börjar så smått planera inför nästa december. – Ett framgångsrikt julbord bygger på att du verkligen levererade förra året, säger Fredrik Eriksson.