Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sejportion Med Frön Och Kärnor

Sejportion Med Frön Och Kärnor

Royal Greenland
Djupfryst
Art.nr. 412396
FRP
1x5 kg
    • Leverantör: Royal Greenland Sweden AB
    • Nettovikt: 5 kg
    • Lev.artnr: 153044113
    • Koldioxidavtryck: 7.5 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Hållbart val
Beskrivning
Sejportionerna vänds i en spännande panering av frön och korn: solrosfrön, linfrön, pumpafrön och vallmofrön. Detta ger sejportionen en krispig och knaprig yta som passar bra ihop med det smakrika köttet inuti (66 % fisk och endast 34 % panering). En visuellt annorlunda produkt som bidrar till innovation. Portionerna är idealiska för portionering och bufféer tack vare den enhetliga storleken (ca 113 g). Sejen är MSC-certifierad och kommer från ett hållbart och miljövänligt fiske. Den fångas i Nordatlantens iskalla och rena vatten, där den långsamt utvecklar sin milda och lätt söta smak med mycket umami. Sej har benvitt till rosafärgat kött med fast och saftig konsistens. Sej har ett naturligt högt innehåll av protein och jod.
Praktisk info
Ca 113 g/bit.
Märkningar
KlimatavtryckCO₂e/kg
7.5kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 7.5 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Svea
Svea
Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för dig och ditt företag. En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.
Popular World Foods lyfter skolans meny
Popular World Foods lyfter skolans meny
Lösningar som hjälper skolkök att ta med eleverna på inspirerande smakäventyr, väcka intresse för andra kulturer och göra lunchen till en del av undervisningen.