Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Levainfralla Solros förbakad

Djupfryst
    • Artikelnummer: 408522
    • Märke: Bonjour
    • Leverantör: Lantmännen Unibake AB
    • Förpackning: 75x80 g
    • Nettovikt: 6 kg
    • Lev.artnr: 75148

Läs produktblad

Beskrivning

Förbakat rustikt portionsbröd bakat med rågsurdeg och solroskärnor.

Förbakad.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1020 kJ
Energi240 kcal
Fett3.1 g
varav
- mättat fett0.4 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat44 g
varav
- sockerarter1.5 g
- stärkelse0 g
Protein8 g
Salt1.5 g
Fiber3.5 g
Tillagning

Tina i förpackning. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 3 min. Låt produkten svalna.

Ingredienser

VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, fullkornsmjöl af VETE, surdeg av RÅG/surdej af RUG 5,4 % (vatten/vand, fullkornsmjöl af RÅG/FULDKORNSRUGMEL, maltmjöl af KORN/BYGG), surdeg av VETE/surdej af VETE 5,4 % (VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand VETEGLUTEN/HVEDEGLUTEN, maltmjöl af KORN/BYGG, mjölbehandlingsmedel (E300)), siktat RÅGMJÖL/sigtet RUGMEL, solroskärnor/solsikkekerner 2%, maltextrakt af KORN/BYGG, havssalt, linfrö brun/hørfrø, sirap, VETEGLUTEN/HVEDEGLUTEN, malt af RÅG/RUGMALT, jäst/gjær, rapsolja, maltmjöl af KORN/BYGMALTMEL, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk/ Kan indeholde spor af mælk

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Palemona – sommarens fräschaste drink!
Palemona – sommarens fräschaste drink!
Paloma är en mexikansk klassiker som i den prisbelönta bartendern Christian Grevius händer nu har fått en fräsch citrustwist. Perfekt för varma sommardagar.
Från krogkök till skolkök
Från krogkök till skolkök
På Tångvallaskolan i Vellinge står poke bowls, smörrebröd och hulken-shots på menyn. Före detta krögaren Fredrik Nilsson är nybliven kökschef i skolköket och bjuder på skolmat inspirerad av restaurangvärlden.
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?