Som kommer att bidra med nya sofistikerade dimensioner till cocktails, slings, fizz och drinkar. Den är fantastisk som ren dryck med is.
Smakbeskrivning
Delikat bitter-söt apelsin med toner av hasselnöt, sötmandlar och marsipan.
Beskrivning
Framställning: Klassiska drinkar kräver klassiska likörer och ingen är så klassisk som Pierre Ferrands Dry Orange Curacao. Framställd i samarbete med cocktail historikern David Wondrich och baserad på ett 1800-tals recept.
Doft: Det är en traditionell fransk ”triple sec” – tre separata destillat av kryddor och ”sec” eller bittern, cest av apelsin, blandat med brandy och Ferrands cognac.
Välkomna barnen till matsalen med en inspirerande knäckestation. Wasa tipsar om hur du kan styla knäckestationen med enkla medel och bjuder på nya och lekfulla recept.
Vi spanar in matkulturen i Lyon och djupdyker i trenden ”Monoproduit” dvs att man tillverkar och säljer endast en specialiserad produkt. Vi lyfter också passande produkter.