Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Roupéz Profile AB

Att göra ett gott första intryck är viktigt, det är vi nog många som tycker. Ibland är det dock inte så lätt att hinna med både design och beställningsjobb av profilkläder när vardagens olika uppgifter hopar sig.

Nu gör vi det enkelt för dig att beställa prisvärda profilkläder med er egen logotyp, vilket gör att du och dina kollegor alltid är smakfullt klädda och representerar verksamheten på ett snyggt sätt.

Vi erbjuder en lättanvänd digital tjänst där du enkelt laddar upp er logotyp och får förslag på design direkt på skärmen. Du beställer därefter enkelt era profilprodukter såsom förkläden, t-shirts, pikéer, mössor, kepsar mm. Du kan även få er logotyp på pennor, muggar och paraplyer mm.

 
Med några få klick i vår webbshop med inbyggd designfunktion gör vi att du tydligt ser hur produkterna ser ut med er logotyp. Betalningen görs enkelt via Klarna.
 

Nedan ser ni ett urval av kläder och produkter som går att beställa från oss. Våra kläder finns i fler olika färger. I vår webshop går det att söka på både produkt och färg.


Titta gärna in i vår webshop: https://showroom.roupez.se/ för mer inspiration och information.
logo-small.png

Som Menigo Partner erbjuder vi er riktigt bra priser.
Vi har också alltid en specialkampanj för dig som är Menigo Partner. Klicka in och testa redan idag.

Välkommen till Roupéz!