Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Svea

Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för dig och ditt företag. En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform.

Från idé till verklighet 
Vi har finansieringen och lösningarna för dig som vill framåt. Oavsett om du själv eller med vår hjälp hittat ett objekt till din verksamhet, finns vi där för att hjälpa till. Tillsammans för vi dialogen med inblandade så att leverans, start och dokumentation säkerställs genom hela processen och att du får utlovad service fram till att objektet är på plats. Svea har lång erfarenhet av kreditgivning i många olika branscher och vi vet att det ofta går att hitta en lösning om man försöker lite extra.

Smart och smidig finansiering
Vi på Svea erbjuder leasing som är en smart och smidig form av finansiering som kan användas för alla objekt med ett värde på andrahandsmarknaden. Oavsett om du vill investera i en ny köksutrustning, inredning eller inventarie så kan vi hjälpa dig med ett upplägg som passar dina förutsättningar bäst. Svea står som formell ägare under hela leasingperioden, och därefter tar du över ägandet av objektet genom att köpa loss utrustningen för avtalat restvärde. Leasingavtalet går även att förtidslösa vid behov. Det blir en trygg affär för dig.

Vill du veta mer om leasing?

Har du fler frågor eller funderingar gällande finansiering - tveka inte att kontakta oss via vårt kontakformulär så hör vi av oss till dig.

https://www.svea.com/se/sv/foretag/finansiering/leasing/

Fördelar med leasing för dig som kund
Att använda leasing som finansieringsmodell har flera fördelar för dig och ditt företag. En av leasingens främsta styrkor är att det är en smidig finansieringsform. Normalt behövs det varken kontantinsats eller kompletterande säkerheter mer än objektet och du behåller kreditutrymmet hos banken.

  1. Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt att anskaffa utrustning utan att binda kapital eller använda sina bankmässiga säkerheter. Företaget låser därmed inte upp sitt kreditutrymme. 
  2. Den leasade utrustningen utgör säkerheten för finansieringen och ofta krävs inte några kompletterande säkerheter. 
  3. Låg månadskostnad. På leasingavtal framgår ett restvärde som speglar objektets värde vid avtalstidens slut. Eftersom du inte behöver amortera på restvärdet och därmed inte hela det finansierade beloppet, blir månadskostnaden lägre än vid ett lån eller avbetalning.
  4. Leasingavgiften är skattemässigt avdragsgill, det vill säga den dras som en kostnad.