Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hållbart

Thoreau kombinerar kranvattnets enkelhet, närhet och miljöfördelar med flaskvattnets rena och goda smak.

Thoreau är ett svenskt designkoncept för lokalproducerat, stilla och kolsyrat vatten på restaurang, hotell/konferens och företag. Med våra vattenlösningar får du en produkt som är lika estetiskt tilltalande som den är ekonomiskt och ekologiskt nytänkande.

Vi på WaterConcept arbetar oavbrutet med utveckling av konceptet för att du som kund ska få tillgång till de mest innovativa och smartaste produkterna, samt marknadens bästa villkor och service för restaurangvatten och lunchvatten.

Det är vår filosofi att alltid erbjuda marknadens bästa produkter och service.
Det innebär att allt ingår i månadskostnaden, såsom installation, filterbyten, service, kolsyra, flaskor och diskbackar. Vi har alltid en nära dialog med dig som kund och skräddarsyr lösningar efter de förutsättningar du har.

Läs mer på thoreau.se

Kontakta Thoreau

WaterConcept AB, Klangfärgsgatan 10, 426 52 Västra Frölunda
Tel. 031-775 28 90
www.thoreau.se
info@waterconcept.se

Purezza har ett flexibelt vattenutbud som passar många.

Purezza™ är en helhetslösning för vatten med eller utan kolsyra från Waterlogic. Vi står för kylare, tapptorn, karaffer, diskbackar och så klart ett serviceavtal för att du ska kunna servera ett förstklassigt kylt och varsamt filtrerat vatten - med eller utan kolsyra. Vi säljer endast vattenkylare som är utvecklade för svenska förhållanden. Alla våra vattenkylare är CE-märkta och vi är noga med att alltid basera våra förslag på fabriksnya maskiner. Vi levererar ett i särklass överlägset restaurangkoncept som låter krögaren fokusera på restaurangen och sina gäster.

Läs mer om vårt erbjudande här

Purezza är ett välrenommerat varumärke inom Waterlogickoncernen. Med över 20 års erfarenhet av dricksvattenlösningar och ett starkt fokus på svenska HoReCa-branschen har vi mycket att erbjuda.

Waterlogic Sverige är en del av en betydande internationell organisation som med sin samlade erfarenhet är världens största leverantör av dricksvattenlösningar.

Kontakta Waterlogic

Waterlogic Sverige AB,  Bergkällavägen 27, Sollentuna
Telefon:Tel: + 46 (0) 8 557 731 00  www.waterlogic.se

U&WE Din hållbara partner

U&We är en konsultbyrå för företag och organisationer som vill bidra till en hållbar framtid. Vi vill vara en samarbetspartner som är en hävstång för hållbarhet, och vi vet att hållbarhetsfrågan kan vara affärsdrivande. Vi kallar oss för Catalyst for Good Business, eftersom vi vill vara en katalysator för affärer som är goda och hållbara både ekonomiskt, i relation till planeten och oss människor.

Det gör vi genom att arbeta med organisationer och företag som har en vilja till förändring i hållbar riktning, och som i sin tur kan vara förebilder och katalysatorer för andra – kollegor i branschen, kunder och leverantörer. Vi drivs av en vilja att vara med och rädda planeten. För att kunna göra det behöver vi vara många som gräver där vi står och gör det vi kan utifrån våra specifika förutsättningar och möjligheter.

Umeå Energi
Förnybar el och ett gott miljösamvete – till ett förmånligt pris

För dig som medlem i Menigo Partner erbjuder Umeå Energi förmånliga elavtal med 100% förnybar el från sol, vind och norrländska vatten. Umeå Energi sköter hela processen och ser till att du får det avtal som passar dig bäst. Det enda du behöver göra är att fokusera på din verksamhet samtidigt som du gör en insats för en grönare framtid. 
Du sparar 3 990 kr/år på din el från oss vid en förbrukning på 250 000 kWh genom ditt medlemskap i Menigo Partner.

Du får:

En enkel helhetslösning – Umeå Energi sköter allt 
100% förnybar el från sol, vind och norrländska vatten 
Certifikat som visar att du tar ansvar för vår gemensamma miljö och framtid 
Personlig rådgivning 
Uppföljningar, statistik och kontroll över din elförbruknin

ResQclub - Kampen mot matsvinn!

Varje dag kastas över 10% lagad restaurangmat - även om den fortfarande är i toppskick. Det vill ResQ sätta stopp för tillsammans med er.

Genom att ansluta er till ResQ Club (finns som både app och webbaserad lösning) har ni möjlighet att sälja dessa portioner som kvalitativ take-away till ett rabatterat pris medan maten fortfarande är i ett bra skick. Dessutom får det nya kunder att upptäcka er och ert utbud, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar matkonsumtion – något som är viktigt för en allt mer miljömedveten allmänhet.

De maträtter i form av sallader, mackor, bakverk och annat som ni inte får sålt under ordinarie tider(frukost, lunch, middag) lägger ni upp i appen. Användarna får då en notis att det finns mat att “rädda”. Det går att ställa in rätter som glutenfritt, laktosfritt, vegansk osv för att alltid nå rätt målgrupp.

”ResQ Club är en digital tjänst som hjälper restauranger minska sitt matsvinn och gör det möjligt för konsumenter att rädda bra mat med hög kvalitet till ett bra pris. Tjänsten fungerar med iOS och Android eller via en webbläsare. Med ResQ Club blir alla vinnare! Kunderna får möjlighet att köpa bra mat enkelt till en billig peng. Restaurangerna och caféerna tjänar pengar på överbliven mat. Samtidigt gör vi alla miljön en tjänst genom att minska matsvinnet”