Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Potatis Tärnad Förkokt

Potatis Tärnad Förkokt

Vättern
Färskvaror
Art.nr. 305198
FRP
2x4 kg
    • Leverantör: Vätternpotatis AB
    • Nettovikt: 8 kg
    • Lev.artnr: 79431
    • Koldioxidavtryck: 0.4 kg CO₂e/kg

Läs produktblad

Beskrivning
Svensk SMAK-märkt potatis tillagad i Östergötland Med en förkokt matpotatis snabbas tillagningstiden upp med bibehållen smak och kvalitet. Tillagningstiden är endast 3-10 minuter beroende på värmningsmetod (micro, kokning, ugn, kantin/bleck). Liten risk att tillaga för mycket potatis då det vid eventuell brist går snabbt att komplettera. Beräkna "precist" och komplettera snabbt vid behov för bästa portionsekonomi. Potatisen är ångskalad vilket innebär minimalt med svinn jämfört med knivskalat. Då inga tillsatser (inte ens salt) förekommer behövs ingen sköljning innan tillagning. Vi använder bara svensk potatis med en hög och jämn kvalitet och med goda varmhållningsegenskaper. Produkten är SMAK-märkt vilket är en garanti för att potatisen håller hög kvalitet. Värm, stek eller rosta i ugn. Lägg i matlådan. Kort sagt - gott till det mesta! SRS-lådan är klimatsmart med mycket lägre utsläpp av koldioxid och dessutom minskat emballageavfall. Totalvikten 2x4kg ger bättre arbetsmiljö och SRS-lådorna är enkla att lyfta, bära och plocka ur, med färre arbetsmoment.
Praktisk info
SMAK-märkt.
KlimatavtryckCO₂e/kg
0.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 0.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Utvalt för hotell & konferens: Mejeri, ost & ägg
Utvalt för hotell & konferens: Mejeri, ost & ägg
Har du en prisbelönt Whisky?
Har du en prisbelönt Whisky?
Ofta ansedda som riktmärkena för Single Malt whiskies, Lagavulin 16 och Talisker 10 är två absoluta måsten för din bar. Single malts innebär att de kommer från mältat korn från ett och samma destilleri.
Rätt ost till rätt måltid
Rätt ost till rätt måltid
En grynig konsistens och en smakrik karaktär kännetecknar en Parmigiano Reggiano. Men hur skiljer sig smak och textur åt mellan olika lagringstider? Här reder vi ut skillnaderna.