Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Green Cuisine - det nya sättet att äta grönt!

Säg hej till Green Cuisine! Ett sortiment av goda, smakrika och växtbaserade produkter. Variera enkelt menyn med bl.a. Vegobullar, Broccolimedaljonger och krämiga Grönsakspinnar!

Vegetarisk mat är långt förbi att vara en trend. Vi står inför en ny vardag där allt fler vuxna och barn idag är medvetna och efterfrågar hälsosamma hållbara alternativ på matbordet.

Därför lanserar Findus Green Cuisine - ett sortiment med stor variation av goda, smakrika och växtbaserade produkter speciellt framtagna för att vara funktionella och smarta i både restaurang och storkök. Ett spännande sortiment bestående grönsaker och av nya innovativa protein som till exempel ärta som gör det enklare för alla att äta, laga och servera mer växtbaserat.

Helt enkelt, det nya, moderna sättet att äta gott!

Grön, näringsrik & klimatsmart mat

Green Cuisine ger dig riktigt goda produkter av hög kvalitet, fulla med näring och som ger dina matgäster en schysst mättnadskänsla.

Produkterna är grönsaksbaserade eller gjorda av nya innovativa proteiner. En del produkter är klassiker från Findus som Falafel och Vegobullar medan andra en del är helt nya som krämiga Grönsakspinnar.

Green Cuisine är även ett hållbart val - produkterna av ärtprotein har i genomsnitt 80% mindre koldioxidavtryck jämfört med rött kött. Gör menyn lite grönare och mer klimatsmart med Green Cuisine!

Mer inspiration, tips och kunskap

Ta del av fler tips, goda recept och hela sortimentet på findusfoodservice.se/inspiration/vegetariskt/green-cuisine

Köp produkterna här:

Testa en helt ny grön smakkombination!

Grönsakspinnar med gratinerad majs

Lägg majs, hackad paprika och strimlad salladslök i en ugnsfast form eller portionsformar. Rör samman chili, grädde, salt och peppar. Häll gräddblandningen över majsen och strö över riven ost.

Ställ in i ugnen tills den fått fin färg. Tillaga Grönsakspinnar enligt anvisning på förpackningen.

Alla recept från Findus är klimatberäknade
Läs mer på: 
www.findusfoodservices.se/inspiration/
klimatberaknade-recept